Puheenaihe

Ulkomailta tuttu K-18 hotellikonsepti saapuu viimein Suomeen – tältä se näyttää ja näin se toimii

Tällaiselta näyttää Flamingon vain aikuisille tarkoitettu hotellihuone.

Sokos Hotels

Sokos-hotelliketjuun kuuluva Flamingo-hotelli Vantaalla on avannut kerroksen, jonka huoneet ovat tarjolla ainoastaan aikuisasiakkaille.

Konsepti, jossa hotelliin eivät pääse lapset, on tuttu ulkomailta. Sokos-ketjun mukaan sitä kokeillaan nyt ensimmäistä kertaa Suomessa.

Aikuisten oma hotellikerros sijoittuu Flamingon uuteen hotellisiipeen. Se avattiin helmikuussa.

Laajennusosassa on kaikkiaan 232 uutta hotellihuonetta kolmen eri teeman mukaisesti. Näistä Harmony-teema tarjoaa ensimmäisenä Suomessa kokonaisen huonekerroksen vain aikuisille matkailijoille.

– Omaa aikaa saattaa kaivata niin liikematkailija, kaukomatkailija kuin lapsiperheen arjessa elävät vanhemmat. Harmony-huonekerroksessa voi viettää aikuisten aikaa rauhallisessa miljöössä. Toiselle se on yksinoloa, toinen haluaa rentoutua puolison tai ystävän kanssa, kuvailee hotellinjohtaja Päivi Holappa tiedotteessa.

Holappa toteaa, että minilomien kaipuu on kiireisessä arjessa yhä kasvava ilmiö. Se on nähty Suomessa jo jonkin aikaa, kun aikuisen pariskunnat saattavat viettää hotelliviikonlopun jopa omassa tai naapurikaupungissa.

Mitä aikuisille on sitten Flamingossa tarjolla?

Ainakin hyviä näköaloja, sillä aikuiskerros sijaitsee uuden laajennusosan ylimmässä kerroksessa.

Huoneet on sisustettu lempein sävyin, ja leveät king size -vuoteet untuvaisine vuodevaatteineen lupaavat ketjun mukaan hyvät yöunet. Myös kylpytakit ja hemmottelevat kylpyhuonetuotteet tuovat luksusta oleskeluun.

Lisähintaa majoitukselle tulee, sillä vain aikuisille suunnatussa kerroksessa on vain superior-luokan huoneita ja yksi sviitti.

Hotellin houkuttimena on myös alakerran kylpylä erilaisine hoitoineen. Monia aikuisia saattavat houkuttaa myös Flamingon naapurissa sijaitsevan kauppakeskus Jumbon shoppailumahdollisuudet.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

No nyt – tämä K-18 risteilyalus tarjoilee jäätävää luksusta: tätä kaikkea se sisältää26.1.2019 05.30
Sijaitseeko Helsingissä salainen hotelli, jossa järjestetään hurjia juhlia? – "Eilen tänne juuri tuli iso ulkomaalaisten miesten ryhmä"28.1.2019 04.30
Täältä löytyvät Suomen kalleimmat ja halvimmat hotellihuoneet – yllättääkö tulos?15.1.2019 04.45

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Uusimmat

Luetuimmat