Viihde

VML: Robin Packalenin väitettiin juhlineen rajusti intissä – näin tähti vastaa

Robin.

Hannu Sormunen

Kansainvälistä soolouraa aloitteleva Robin Packalen käväisi viime viikolla vieraana Vappu Pimiän ja Marja Hintikan emännöinässä Vappu % Marja livessä.

Heti aluksi tähti pääsi ottamaan kantaa väitteisiin, joiden mukaan hän olisi juhlinut railakkaasti yössä armeijassaoloaikanaan.

– Sä olit kuulemma paljon yöelämässä inttiaikoina, Marja Hintikka heitti tähdelle.

– No voi juma. Toi uutisoitiin kyllä ihan miten sattuu. Mun mielestä sanoin, että monilla lähtee lapasesta inttiaikana. Mullakin oli monia sellaisia frendejä, jotka kävi tasaisesti joka viikonloppu. Kyllä mäkin muutaman kerran lähdin mukaan, mutta se on ihan normaalia. Lapasesta ei lähtenyt.

– Muutenkin yöelämä konseptina on niin väsynyt. Aloitellaan jossain, mennään baariin ja sit Hesburgeriin syömään ja kotiin. Perus kotibileet olisi edelleen ihan kiva juttu. Mutta tämänikäisenä niitä ei ehkä enää järjestetä.

Katso MTV:n haastattelusta kuinka Robin Packalen kommentoi kansainvälisen uransa aloittamista.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Tältä näyttävät kohutut varusmiesten uudet tuvat ja koulutustilat – "Nukuttaessa pää pistetään pieneen syvennykseen, joten pientä omaa rauhaa tulee jokaiselle"29.10.2018 04.45
Sunrise Avenuen Samu Haber paljastaa: yllättävä rooli Robinin ja Anna Puun kaltaisten tähtien menestyksessä30.11.2018 04.55
Kansainväliselle uralla iskevä Robin Packalen: uutta musiikkia vielä ennen kesää7.2.2019 23.15

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Uusimmat

Luetuimmat