Puheenaihe

Tallinnan uudessa luksuskylpylässä on hulppeat 21 saunaa – myös suomalaisten suosikki laitettiin täysin uusiksi

Tallinnaan on avattu viime aikoina muutamia uusia kylpylöitä. Lisäksi vanhoja tuttuja on remontoitu. Asiasta kertoo Tallinna24.

Yksi uutuuksista on Metropol Spa Hotel, joka sijaitsee Rotermannin korttelissa. Kylpylässä on spa-baari ja wellness-alue. Kaveriporukoiden kannattaa laittaa mieleen iso hoitohuone, jossa voidaan tehdä jalka- ja käsihoitoja neljälle hengelle samaan aikaan.

Tallinnan Mustamäellä avautunut Elamus spa on elämyskylpylä, joka houkuttelee 21 erilaisella saunalla, joista kahdeksan on tarkoitettu vain yli 21-vuotiaille. Aikuisten saunoissa järjestetään myös erilaisia saunarituaaleja.

Tallink Coference and Spa -hotel uudisti kauneushoitolansa viime vuoden lopulla. Hera Salong -nimellä tunnettu paikka on nykyään Aqua Spa.

Maaliskuussa Vanhan kaupungin laidalle avautuu myös pitkä remontin jälkeen suosittu Kalev Spa, jossa on monipuolinen vesikeskus ja suosittu 50 metrinen uima-allas. Remontin myötä vesikeskukseen tulee saunoja ja porealtaita sekä rauhallinen kylpylä- ja rentoutumisalue.

Lue lisää Tallinna24-sivulta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Uusimmat

Luetuimmat