Puheenaihe

IS: Olli Lindholmin muistokonsertista hämmennystä – Yön alkuperäisjäsenten paluusta ristiriitaista tietoa

Jussi Hakulinen.

Jussi Lehtisalo

Kaikki Yön alkuperäiskokoonpanon jäsenet kosketinsoittaja Jussi Hakulista lukuun ottamatta ovat jäämässä pois Hakulisen kaavailemasta muistokonsertista, kertoo Ilta-Sanomat.

Yön perustajäseniin kuulunut laulaja Olli Lindholm kuoli viime viikon tiistaina. Hakulinen kertoi myöhemmin viikolla kaavailevansa muistokonserttia, jossa lavalle nousisi Yön alkuperäiskokoonpano. Myöhemmin Iltalehdelle antamassaan haastattelussa Hakulinen kertoi suunnitelmien kasvaneen kahteen konserttiin.

IS on jututtanut kaikkia elossa olevia alkuperäisjäseniä joista toistaiseksi vain Hakulinen vaikuttaa olevan innostunut muistokonsertista. Kitaristi Jani Viitanen on kieltäytynyt Lindholmin omiin sanoihin vedoten, basisti Juha Rauäng epäröi ja sunnuntaina tavoitettu rumpali Veikko Lehtiranta on kertonut kieltäytyvänsä, jos muut elossa olevat alkuperäisjäsenet eivät ole kiinnostuneita.

Paluuta luotsaava Hakulinen twiittasi kuitenkin vielä lauantai-iltana Soundi-lehdelle, että hanke on "vahvassa myötätuulessa". Musiikkilehti oli uutisoinut Viitasen kieltäytymisestä.

– Nyt aika vahva myötätuuli. Oli nimittäin vain yksi vaihtoehto Janille, eikä ollut kovin helppo suostutella mukaan miestä joka on aina kammonnut julkisuutta. Jos hän olisi ollut julkisuushakuisempi, niin ura Yö:ssä ei olisi päättynyt vuoteen -82, kirjoitti Hakulinen.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Uusimmat

Luetuimmat