Viihde

Vesalalta mystinen lupaus tulevasta Hartwall Areena -keikasta – "raotetaan ovia uusiin maailmoihin..."

Warner Music Finland

Laulaja Vesala liittyy siihen kasvaan joukkoon suomalaisia artisteja, jotka ovat esiintyneet Hartwalla Areenalla soolokeikalla.

Vesalan vuoro tulee 25. lokakuuta. Naisen mukaan luvassa on "todella ainutlaatuinen keikka, jossa musiikin lisäksi raotetaan ovia uusiin maailmoihin immersiivisiä kokemuksia mahdollistavan teknologian avulla."

– Olen tosi onnellinen että saan tehdä tällaisen ison konsertin, hyvät tunnelmat hyrrää tämän osalta! Tämän vuoden Vesala-kiertue huipentuu siis Hartsulle ja sehän onkin todella jees. Suunnitelmat on jo hyvässä vaiheessa, ihanaa jakaa teidän kanssa ne kaikki syksyllä, tulee todella siistiä lokakuussa, artisti lupaa tiedotteessa.

Aiemmin PMMP-yhtyeestä tutun Vesalan debyyttisooloalbumi Vesala julkaistiin vuonna 2016. Vesala on palkittu muun muassa arvostetulla Junnu Vainio –palkinnolla vuonna 2016 sekä vuoden 2017 Emma Gaalassa peräti neljällä Emmalla: Vuoden naisartisti, Vuoden pop, Vuoden biisi ja Vuoden albumi. Näiden lisäksi hän on ainoa nainen, joka on ollut ehdolla sekä Emma- että Jussi-palkinnon saajaksi.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Uusimmat

Luetuimmat