Viihde

Miss Suomi -finalisti Erika Helinin Facebook-oivallus vei naisen NHL-jääkiekkoilijoiden pariin – "kannatti avata suu"

Alfa TV

Joskus asiat kannattaa sanoa ääneen.

Vuoden 2018 Miss Suomi -finalisti Erika Helin mietti rankan missikiertueen jälkeen, että mitä sitä tekisi. Moni asia kiinnosti, mutta suunta ei ollut vielä selvillä.

Erityisesti naista kiinnosti TV-ohjelman tekeminen. Niinpä hän päätti kokeille sosiaalisen median voimaa ja laittoi Facebookin päivityksen, jossa sanoi unelmansa ääneen.

Pian alkoi tapahtua.

– Eräs Facebook-kaverini oli vinkannut asiasta Mistake Medialle, joka etsi juontajaa Lämäri-ohjelmaan. Kävin koekuvauksissa ja sain kuin sainkin ensimmäisen TV-juontopestini. Kannatti avata suu. Jos en olisi sitä tehnyt, tuskin paikkaa olisi tullut, nainen hymyilee.

Helin myyös kertoo, että ei alun perin osannut kuvitella itseään jääkiekko-ohjelman juontajaksi.

– En ole sillä tavalla fanaattinen urheilufani. Jääkiekkoa olen seurannut satunnaisesta vuodelta 2006. Telkkariin pääseminen tuntui niin kaukaiselta haaveelta, että ajattelin lähinnä chat-juontamisen olevan realistinen mahdollisuus. Olen kyllä tosi iloinen tästä mahdollisuudesta.

Eikä hän tv-töitä sulje pois Lämärin jälkeenkään.

– Ehkä minulle paras ohjelma olisi Sohvaperunat, missi nauraa.

Helin on siitä mielenkiintoinen persoona, että vaikka hänestä julkisuudessa otsikoiden perusteella saattaa saada melko räväkän kuvan, missi on oikeasti yksin viihtyvä jopa vähän introvertti tyyppi.

– Olen aina tykännyt olla esillä, mutta saatan hyvin viihtyä viikossakin viisi päivää itsekseni. Julkisuudessa vedän tietynlaista roolia, sillä se on minusta hauskaa. Sitä voi viedä moneen suuntaan ja katsoa kuinka ihmiset reagoivat. Ei kaikkea tarvitse aina ottaa niin vakavasti.

– Olen luonteeltani tosi herkkä. Jos samassa tilassa on joku voimakas tilaa vievä persoona, sulkeudun helposti.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Miss Suomi -finalisti Mirella, 25, todella timmissä kunnossa – Kuva: järkyttyi nähtyään painonsa missikisojen jälkeen8.2.2019 03.50
Miss Suomi Alina Voronkova sai Venäjällä todella oudon ehdotuksen korkealta taholta – "Miltä sinusta tuntuisi tanssia sateessa"21.11.2018 03.50
Ex-Miss Suomi Michaela Söderholm häkeltyi toimittajan tökeröstä kommentista – kellekään naiselle ei kannata sanoa näin16.10.2018 04.00

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Uusimmat

Luetuimmat