Puheenaihe

Suomalainen Pilvi perusti rohkean seksiblogin, jossa ei ujostella – "sitominen kiehtoo minua valtavasti"

Leena Oravainio

Seksi ja seksuaalisuus on aina kiinnostanut Pilvi Virtasta.

Se kiinnosti häntä niin paljon, että nainen päätyi burleskiharrastuksen pariin. Sekään ei kuitenkaan riittänyt ja Virtanen koki haluavansa syventyä aiheeseen vieläkin tehokkaammin.

Hän päätti alkaa seksibloggariksi. Omilla kasvoillaan.

– Ajatus on kytenyt päässäni tietyllä tavalla jo 10 vuotta. Kukaan ei kirjoittanut seksistä tavalla, jollaista itse haluaisin lukea. Päätin siis tarttua toimeen, Virtanen toteaa.

Naisen maailmassa seksi on hauskaa ja hän haluaa käsitellä sitä tavalla, joka ei ole niin vakavaa.

– Julkaisen esimerkiksi seksiä koskevien kirjojen ja podcastien arvioita ja kerron aiheeseen liittyvistä tapahtumista. Tietysti mukana on myös omia kokemuksiani.

Tällaisia ovat esimerkiksi Virtasen kirjoitus käyttämästään ehkäisystä ja julkaisipa hän seksuaaliset tavoitteensa vuodelle 2019. Nainen tiedostaa, että kasvoillaan seksistä kirjoittavan on väkisinkin annettava yksityisyydestään. Nyt hän miettiikin rajoja.

– Aion itse kertoa omista asioistani avoimesti, mutta tietenkään en kumppaneita tuo sillä tavalla mukaan. Näitä asioita pitää miettiä.

– Alun perin mietin, että tämä ei olisi kovin omakohtainen blogi. Mutta tekstejä kirjoittaessani huomasin nopeasti, että se meni aika henkilökohtaiseksi. Eikä se kuitenkaan lopulta haittaa. On tosi vähän ihmisiä, jotka tekevät tätä omalla nimellä ja kasvoilla. Haluan sillä tavalla tuoda jotain uutta.

Virtasen mukaan seksistä on liian pitkään keskusteltu pelkästään keski-ikäisen heteromiehen näkökulmasta ja hän itse onkin kiinnostunut tutkimaan mitä kaikkea sen katsomuksen ulkopuolelta löytyy.

– Minua on viime aikoina kiinnostanut erilaiset kinky-jutut ja seksin nyanssit. Esimerkiksi sitominen kiehtoo minua valtavasti. Se on parhaimmillaan kuin taidetta.

Tutustu Pilvin Cloud BeDevli -blogiin tästä

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Näin annat suuseksiä naiselle turvallisesti – tämä kikka jokaisen miehen kannattaa pitää mielessä15.10.2018 03.50
Tähän seksiin naiset eivät suostu – 50 % sanoo miehille että "ei ole sillä tuulella"16.8.2018 17.18
Yllättikö? Tällaista seksiä yli 50 % naisista pitää hyvänä – Miehistä vain 44 % ajattelee samoin25.1.2019 03.50
30-vuotias nainen harrasti melko erikoista seksiä lentokoneen vessassa – "parempaa kuin mikään mitä olen kokenut tavallisten miesten kanssa"31.10.2018 15.30

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Uusimmat

Luetuimmat