Puheenaihe

Uudet Temptation Island -pariskunnat julki – mukana myös yllätyspari edelliseltä kaudelta

Juuso ja Vilma nähdään jälleen Temppiksessä, jonne he saapuvat kesken kauden.

Lars Johnson

Uudet Temptation Island Suomi -parit on julkistettu. Ohjelmassa tavalliset pariskunnat laittavat suhteensa testiin, kun heidät erotetaan toisistaan ja kuvioon astuu toinen toistaan kuumempia viettelijäsinkkuja.

Maaliskuussa starttaavan viidennen kauden pariskuntia yhdistää vankka usko omaan parisuhteeseen.

Mukana on muun muassa parisuhdetatuoinnein koristeltu ja vauhdilla rakastunut pari, suhde, joka alkoi kun daami vaihtoi lennosta poikaystävänsä kaveriin sekä viime kaudella sinkkuna mukana ollut Meiju, joka löysi Iironsa riideltyään tämän kanssa tulisesti istumapaikasta juhannusfestareiden vip-alueella.

Lisäksi kesken kauden saarelle astelee yllätyspariskunta Pakkaa saapuvat sekoittamaan kolmannen kauden Juuso ja Vilma.

– Viime kevään jälkeen luulin, että kaikki on jo nähty, mutta kuinka väärässä olinkaan. Kevään aikana kahvipöytäkeskusteluihin nousee taas varmasti liuta uusia nimiä ja tulemme huomaamaan, että Tempparit lunastaa paikkansa kovimpana parisuhderealitynä mitä televisio tällä hetkellä tarjoaa, maalailee juontaja Sami Kuronen.

Parit ovat:

Meiju, 28, ja Iiro, 32

Helsinkiläinen Meiju ja turkulainen Iiro tapasivat RMJ-festivaalin VIP-alueella, kun Meiju eksyi Iiron seurueen pöytään. Meiju vei Iirolta istumapaikan ja he kehittivät riidan, jonka tuoksinnassa Meiju puri Iiroa korvaan ja Iiro puolestaan poistatti naisen alueelta. Jotain parin välillä kuitenkin tapahtui, ja juhannussunnuntaina Meiju lähetti Iirolle kaveripyynnön Facebookissa. Siitä alkoi parin tarina, ja voimakkaat tunteet roihahtivat heti alkumetreiltä.

Iirolla on takanaan kahdeksan vuoden avioliitto, Meijun historiaan kuuluu parin vuoden suhde vuosia sitten. Iiro kertoo avoimesti pettäneensä aiemmissa suhteissaan, mutta siitä huolimatta parilla on 100% luotto toisiinsa.

Tia, 22, ja Janne, 26

Turvallisuusalaa opiskeleva Tia ja autofiksari Janne ovat olleet yhdessä vasta puolisen vuotta, mutta seurusteluaikanaan he ovat olleet erossa toisistaan vain työpäivän verran.

Lappeenrantalainen Tia tapasi imatralaisen Jannen eräänä kesäyönä imatralaisella huoltoasemalla. Kohtaamisen jälkeen Janne joutui tekemään töitä useamman viikon, ennen kuin Tia suostui kahvittelemaan miehen kanssa.

Molemmat ovat sittemmin tatuoineet toisensa nimikirjaimet kaulaansa.

Jenina 20, ja Juho, 21

Vuoden verran yhdessä olleiden Jeninan ja Juhon suhteen alku oli myrskyinen. Jöbis-lempinimeä käyttävän Jeninan aikaisempi pitkä parisuhde Juhon ystävän kanssa oli henkisesti raskas ja Jeninan elämää rajoittava. Jenina löysi Juhosta enemmän itselleen sopivan kumppanin. Tamperelaispari huomasi viihtyvänsä toistensa seurassa ja nauravansa samoille asioille, ja Jenina päätti vaihtaa miestä lennosta.

Veturiasentajana työskentelevä Juho onkin todella ihastunut kenkäkaupassa työskentelevään Jöbikseen, mutta häntä vaivaa mustasukkaisuus. Pari toivoo osallistumisen Temppareihin parantavan heidän kommunikointitaitojaan ja luottamusta toisiinsa.

Lotta, 19, ja Atso, 18

Lahtelainen pariskunta, lähihoitaja Lotta ja ensihoitaja Atso ovat seurustelleet vuoden päivät ja asuvat yhdessä. He tapasivat baari-illan jälkeen pizzeriassa, josta alkoi muutaman päivän snäppäily ennen toista tapaamista. Hyvin pian pari alkoi seurustella eivätkä ole sen koommin olleet paria päivää pidempään erossa toisistaan. Omien sanojensa mukaan he viettävät jopa liikaa aikaa yhdessä.

Molemmat lähtevät mukaan ohjelmaan luottavaisin mielin, mutta toteavat, että tilanteen tulleen kostonkierre tulee olemaan suloinen. Jos toinen sählää omalla saarellaan jotain, pistää toinen taatusti kaksin verroin pahemmaksi.

– Mä oon sanonu Lotalle, että jos se menee jotain häsäämään siellä, ni mä ainaki pistän ihan ranttaliks, Atso vakuuttaa.

Lotta ja Atso ovat sarjan nuorin pariskunta. Kuva: Lars Johnson

Vilma, 24, ja Juuso, 29

Temppis-myllytyksen jo kertaalleen läpikäyneet espoolaiset Vilma ja Juuso eivät malta pysyä pois houkutusten saarelta. Kolmannella kaudella mukana ollut pari kokee, että heidän aiemmin kunnossa olleen parisuhteensa vaikeudet alkoivat ohjelmaan osallistumisesta. Luonnollisestikin paras paikka korjata suhteen ongelmat on palata saarelle testaamaan suhdetta uudelleen.

Yhdessä pari on viihtynyt jo lähes neljä vuotta, mutta matkaan on mahtunut niin kihlat kuin muutama erokin. Nyt pari toivoo, että tämä kerta menisi paremmin.

– Toivottavasti menee paremmaks, eikä huonomaks, se olis jo aika katastrofi, Vilma pohtii.

Edellisenä kerralla pariskunnan suurimmaksi ongelmaksi nousi luottamuksen puute.

Yhteisestä onnesta muistuttavat rakkausrannekkeet lensivät iltanuotiolla Pranburin metsään, ja pari päätyi syyttelemään toinen toistaan.

– Yritys ainakin olis, etten mä tällä kertaa heittäis mitään sinne metsään, mut never say never! Vilma nauraa.

Tia ja Janne ovat olleet yhdessä vasta puolisen vuotta, mutta sitäkin tiiviimmin. Kuva: Lars Johnson

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Uusimmat

Luetuimmat