Viihde

"Apua, paljasta pintaa ihan liikaa" – Sinkku-Janina, 21, järkyttyi nähtyään ensivilauksen reissustaan Temptation Islandilla

Toni Tervo

Kun espoolainen Janinan näki ensimmäistä kertaa Temptation Island Suomen viidennen kauden trailerin, reaktio oli melkoinen.

– Apua. Olihan se aika järkyttävä. Ihan liikaa paljasta pintaa, nainen nauraa sarjan parien julkistamistilaisuudessa.

21-vuotias lähihoitaja kertoo lähteneensä viettelysten saarelle uusien kokemusten toivossa. Niitä hän saikin, joskaan ihan kaikkea ei enää kuvausten jälkeen muista.

Hän kertookin odottavansa nyt mielenkiinnolla sarjan alkamista televisiossa ja kuinka ihmiset tulevat suhtautumaan hänen edesottamuksiinsa saarella.

– Vaikea arvioida sitä etukäteen. Riippuu varmaan aika paljon siitä, että miten asiat näytetään ja miltä ne saadaan näyttämään.

Melkein vuoden sinkkuna ennen saarelle lähtöä ollut nainen kertoo omien sanojensa mukaan hänen ulkokuorensa viestivän miehille ujoutta, mutta todellisuudessa hän on kiltti, avoin hömelö ja todella estoton ihminen.

Temptation Island alkaa ke 13.3. Nelosella.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

TIS-sinkkunaiset aloittivat heti ronskit seksipuheet – "En haluais telkkarissa n*ssia, mutta joskus..."7.2.2019 04.00
Uudet Temptation Island -pariskunnat julki – mukana myös yllätyspari edelliseltä kaudelta20.2.2019 13.51
Eliisa, 36, kyllästyi olemaan sinkku ja päätti kokeilla "äärimmäistä live-tinderiä" – "En muista koska minulla olisi ollut näin hauskaa"18.2.2019 04.00

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Uusimmat

Luetuimmat