Viihde

TIS-sinkku Pauliina, 24, paljastaa – läheiset välit toisen Temptation Island Suomi -kilpailijan kanssa saaren ulkopuolella

Toni Tervo

Tulevalla Temptation Island Suomi -kaudella nähdään monia tuttuja naamoja. Aiemmilta kausilta tutut Vilma ja Juuso palaavat saarelle pariskuntana sekä aiemmin saarella sinkkuna ollut Meiju saapuu testaamaan parisuhdettaan saarelle.

Vaihto käy myös toisin päin, sillä aiemmin saarella pariskuntana olleet, ja ohjelman jälkeen eronneet, Pauliina ja Joonas saapuvat ohjelmaan tällä kertaa sinkkuina.

24-vuotias Pauliina kertoo, että häntä erikseen pyydettiin mukaan tulevalle kaudelle. Seikkailunhaluisena naisen hän halusi palata saarelle näkemään koko seikkailun uudesta näkövinkkelistä sekä oppimaan uusia asioita itsestään.

– Sinkun perspektiivistä oli hyvä tutkia ihmisiä ja verrata aikaisempia suhteitani tähän. Ja kyllä siellä opinkin paljon asioita itsestäni sekä millaisia asioita haluan omalta parisuhteelta. Sellaisia pieniä juttuja.

– Oli siistiä päästä kokemaan näin ainutlaatuinen reissu uudestaan, tällä kertaa eri roolissa.

Edellisen Temptation Island -kokemuksen jälkeen sairaanhoitajaksi valmistuva Pauliina on pysytellyt sinkkuna ja viettänyt aikaa ystävien kanssa. Hän myöntääkin, että edellinen kokemus saarella on hiukan vaikuttanut naisen elämään siviilissä.

– Olen nykyään hiukan varovaisempi kun tutustun uusiin ihmisiin. Että onko tyyppi kiinnostunut minusta oikeasti vai siksi, että olen ollut telkkarissa.

Mutta jäi kokemuksesta paljon hyvääkin. Yksi sellainen on läheinen henkilö elämässä.

– Minun kanssani samalla kaudella olleen Sonjan kanssa meillä on läheiset välit. Olemme tosi hyviä kavereita. Eli tuli sitä kautta elämään myös huipputyyppejä, Pauliina hymyilee.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

"Apua, paljasta pintaa ihan liikaa" – Sinkku-Janina, 21, järkyttyi nähtyään ensivilauksen reissustaan Temptation Islandilla27.2.2019 04.00
VML: Anne Kukkohovi, 48, vietti kiihkeitä sinkkuhetkiä "herrasmiehen" kanssa – "värkit toimivat kuten ennenkin"15.2.2019 03.50
Eliisa, 36, kyllästyi olemaan sinkku ja päätti kokeilla "äärimmäistä live-tinderiä" – "En muista koska minulla olisi ollut näin hauskaa"18.2.2019 04.00

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Uusimmat

Luetuimmat