Viihde

Nainen harrasti seksiä joka päivä 7 päivän ajan – järkyttyi totaalisesti viidentenä päivänä

Arkisto

Seksin määrästä parisuhteessa on usein kuuma keskustelunaihe. Mikä on liikaa ja mikä liian vähän.

Naisille suunnatun Popsugar-sivuston kirjoittaja Sam Milam päätti kokeilla millaista olisi harrastaa seksiä kumppanin kanssa joka päivä viikon ajan, vaikka kuinka väsyttäisi ja ei tekisi mieli.

Ensimmäisenä päivänä kaikki sujui hyvin ja parin petipuuhat sujuivat normaalisti. Toisena päivänä pariskunta alkoi jo keskustelemaan, että monelta tänään harrastaisivat seksiä.

– Jännitys oli yhä läsnä, mutta spontaanius kärsi. Toinen päivä opetti minulle sen, että seksin aikatauluttaminen on täysin ok ja aikataulutettu seksi on parempi kuin ei seksiä, Milam kirjoittaa.

Kolmantena päivänä "turnausväsymystä oli jo hiukan huomattavissa ja Milamin mukaan asenne oli jo hiukan, että "kai tämä nyt pitää tehdä". Pariskunta kuitenkin keskittyi tuolloin enemmän intiimiin hyväilyyn aktin lisäksi.

Neljäntenä päivänä parin halut olivat jo hiipuneet, sillä seksin harrastaminen nähtiin osana haastetta ja siitä oli tulossa kovaa vauhtia pakkopullaa.

– Olimme tänä päivänä todella laiskoja. Lelut kehiin ja kliimaksi mahdollisimman vähällä vaivalla. Huomasimme kuinka helppo on kadottaa eroottinen lataus suhteessa, jos ei vaan jaksa yrittää. Jos seksistä tulee rutiini, se voi vahingoittaa suhdetta, Milam toteaa.

Viides päivä toi mukanaan järkytyksen.

– Olin ihan shokissa siitä, kuinka vastenmieliseltä ajatus seksistä nyt tuntui. Rakastan seksiä ja rakastan partneriani. Mitä tapahtuu?, Milam kirjoittaa.

Pariskunta päätti, että nyt on aika lisätä höyryä. Mukaan tulivat seksikkäät alusvaatteet ja päivän aikana vaihdettiin paljastavia kuvia. Milam kertoo myös alkaneensa käyttää ääntään ja kertomaan kumppanilleen juuri mitä haluaa ja millä tavalla.

Kuudentena päivänä Milam antoi partnerinsa päättää mitä tapahtuisi. Hänen mukaansa molemmat alkoivat olla jo helpottuneita, että haaste loppuisi pian.

– Seksi on mahtavaa, mutta aloimme huomata, että siitä teki paremman, kun sitä ei ollut niin usein tarjolla.

Viimeisenä päivänä uupuneen pariskunnan aikataulut eivät kohdanneet. Mies kuitenkin yllätti Milamin viemällä tämän autolla lounaalle ja pariskunta päätyi lopulta suorittamaan haasteen loppuun autossa.

Lue Popsugarin sivulta mikä Milamin loppusummaus haasteen hyödystä oli

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Seksibloggari Pilvi julkaisi eroottiset tavoitteensa vuodelle 2019 – näissä puolijulkisissa paikoissa nainen aikoo vaakamamboa harrastaa4.3.2019 03.50
30-vuotias nainen harrasti melko erikoista seksiä lentokoneen vessassa – "parempaa kuin mikään mitä olen kokenut tavallisten miesten kanssa"31.10.2018 15.30
Näin annat suuseksiä naiselle turvallisesti – tämä kikka jokaisen miehen kannattaa pitää mielessä15.10.2018 03.50

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Uusimmat

Luetuimmat