Puheenaihe

VML: Sara Sieppi paljasti karun todellisuuden upeiden Instagram-kuvien takaa – "Se on ihan sairasta"

Toni Tervo

Sosiaalisessa mediassa tapahtuva kiusaaminen on viime viikkoina noussut yhä kuumemmaksi puheenaiheeksi Suomessa.

Monet julkisuuden henkilöt ovat puhuneet heihin kohdistuvan epäasiallisen kommentoinnin järkyttävästä määrästä ja sen vaikutuksesta. Eräs eniten kuraa niskaan päivittäin saavista on entinen Miss Suomi Sara Sieppi.

Aihe nousi tapetille myös naisen vierailussa Vappu Pimiän ja Marja Hintikan Vappu & Marja Livessä. Siellä hän valotti hiukan millaista "kritiikkiä" joutuu kohtaamaan.

– Huorittelua kuulee päivittäin. Pahin on ehkä kun erosin niin sanottiin että on sun syy, että sut on petetty ja jätetty, tunteikas missi totesi.

– Se on mennyt jotenkin ihan hulluihin atmosfääreihin. En tiedä, mitä pahaa olen tehnyt, että saan sen kaiken paskan niskaan.

Haastattelussa Sieppi myös paljastaa kuinka raakaa työtä sosiaalisen median tekeminen voi pahimmillaan olla. Asia, jota monet hänen seuraajansa eivät ehkä ymmärrä.

– En muista milloin olisin ollut lomalla niin, että en olisi tehnyt mitään töitä. Se vaatii tosi paljon työntekoa. Vuosi vuodelta olen mennyt eteenpäin ja luonut itsestäni brändin. Olen mä tehnyt hemmeti vieköön jotain oikein.

Missi paljastaa Pimiälle ja Hintikalle myös raa'an todellisuuden somekuvien takaa. Se kävi erityisesti ilmi naisen ollessa Balilla.

– Buukattiin ystäväni kanssa tällainen Instagram-kierros, joka on siellä hirveän yleinen. Oltiin 12 tuntia auton kyydissä ja kierrettiin neljä eri kohdetta. Maksoin kalan ruuasta, että ne tulisivat kuvaan. Maksoin peiliefektistä, jonka saa kuvaan. Olin riisipellolla sellaisessa kopperossa ja menin tikapuilla luoden illuusion, että nautin päivästä, vaikka takana oli tosi pitkä jono.

– Se oli jotenkin ihan sairasta. Opas oli sillain, että kai te vaihdatte vaatteet. Että eihän samassa mekossa voi olla samassa nähtävyydessä. Siihen verrattuna oma some on tosi terveellä pohjalla.

Katso koko haastattelu alta olevalta videolta

 

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Miksi Sara Siepillä on aina niin avonainen kaula-aukko somessa? – Missi vastasi faninsa kysymykseen melko tyhjentävästi9.8.2018 03.50
Pin-up -malli Sini Ariell kutsuu Sara Sieppiä lapselliseksi – puolustaa vahvasti EVS:n Maria Veitolaa1.9.2018 09.10
Sara Sieppi hehkuttaa suomalaista kaupunkia somessa – taustalta paljastui maksettu raha12.2.2019 04.55

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Uusimmat

Luetuimmat