Viihde

Missi-Marjaanan, 36, naama ilmestyi yhtäkkiä Tinderiin – nainen repesi täysin nähtyään mitä valeprofiilissa luki

Toni Tervo

Identiteettivarkaudet ovat valitettavasti yhä enemmän tätä päivää.

Tähän törmäsi myös vuoden 2017 Miss Plus Size Marjaana Lehtinen. Hänen naamansa nimittäin päätyi äskettäin deittisovellus Tinderiin etsimään itselleen miestä.

– Siskoni joku kaveri oli näyttänyt profiilia siskolleni ja kysynyt, että olenko minä mennyt Tinderiin. Sisko sitten laittoi minulle viestiä, että täällä on tällainen, Lehtinen totesi vieraillessan Memphis Kampin 10-vuotissyntymäpäiväjuhlissa.

Katsottuaan profiilia Lehtisen oli vaikea olla nauramatta.

– Sen mukaan työskentelin toimittajana Kymen Sanomissa ja olin 22-vuotias. Ei huono. Ehkä siihen joku puusilmä menee lankaan, 36-vuotias perheenäiti nauraa.

Lehtinen tosin veikkaa, että profiilia ei välttämättä ole tehty seuranhakumielessä.

– Olen kuullut, että monille pariskunnilla saattaa olla profiilit Tinderissä valekuvalla, jotta voivat tarkistaa onko toinen puolisko siellä. Ehkä tämä oli sellainen. Kuulin myös, että sovelluksia voi puhelimessa naamioida toisen applikaation alle ja tällä tavalla vaikka piilottaa Tinderin kalenterin alle. Siinä tuli kyllä tälle mummolle ihan uutta tietoa, missi virnistää.

Muuten Lehtisen elämässä menee mukavasti. Perhearki rullaa ja hän nauttii päivätöidensä tekemisestä sekä niiden ohella satunnaisista projekteista. Joskin työpaikalla olo on saanut naiselle aikaan elämän ensimmäisen pienoisen ikäkriisin.

– Työskentelen tiimissä, jossa toinen on minua 8 vuotta nuorempi ja toinen 10 vuotta. Ja nyt lempinimeni siellä on Maama. Että kiva silleen, Lehtinen repeää nauramaan.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Lola Odusogan ex-mies nöyryytti missiä karulla tavalla – Apu-blogi: tällaista ei kenellekään naiselle pitäisi tehdä4.2.2019 04.00
80-kiloa laihduttanut Marjaana, 35, puki bikinit ensimmäistä kertaa päälleen – hotellin rantabaarissa iski häpeä14.8.2018 04.00
Miss Helsinki Ninan, 25, ex-poikaystävä vaati naista ottamaan silikonirinnat – "rinnat ovat oikeasti yksi osa kehossani, minkä suhteen luoja on siunannut minua"8.3.2019 04.00

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Uusimmat

Luetuimmat