Viihde

Temptation Island Suomi -Meijun, 28, mies myöntää pettäneensä – "Ehkä mä olen naiivi ja tyhmä"

Toni Tervo

– Halusimme ilmaisen loman.

Meijun, 28, ja Iiron. 32. syy osallistua Temptation Islandin tulevalle kaudelle pariskuntana oli päällisin puolin melko yksinkertainen. Itse reissusta ei kuitenkaan sellainen tullut.

– Nyt jännittää vähän liikaakin. Ei muista ihan tarkkaan, mitä kaikkea siellä on tullut tehtyä, Iiro myöntää.

Kaksikon rakkaustarinan alku oli vähintäänkin myrskyinen. He tapasivat RMJ-festivaalin VIP-alueella, kun Meiju eksyi Iiron seurueen pöytään. Tarinan mukaan Meiju vei Iirolta istumapaikan ja he kehittivät riidan, jonka tuoksinnassa Meiju puri Iiroa korvaan ja Iiro puolestaan poistatti naisen alueelta.

Jotain parin välillä kuitenkin tapahtui, ja juhannussunnuntaina Meiju lähetti Iirolle kaveripyynnön Facebookissa. Sen jälkeen rakkaus roihahti.

Astetta kinkkisemmäksi asian teki se, että Iiro oli tuolloin parisuhteessa ja mies myöntääkin pettäneensä aiemmissa suhteissa. Meijua tämä ei haittaa.

– Mä olen tosi luottavaisin mielin. Ehkä mä olen naiivi ja tyhmä, mut sit mä oon. Ainakin mä olen onnellinen naiivi, nainen nauraa.

Meiju on tuttu sarjan edelliseltä kaudelta sinkkujen joukosta. Tämä johti myös siihen, että hänet haluttiin mukaan jatkoonkin.

– Meitä pyydettiin tälle kaudelle mukaan. Päätettiin sitten lähteä, nainen toteaa.

Temptation Island Suomi alkaa 13.3.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

TIS-sinkku Pauliina, 24, paljastaa – läheiset välit toisen Temptation Island Suomi -kilpailijan kanssa saaren ulkopuolella6.3.2019 03.50
"Apua, paljasta pintaa ihan liikaa" – Sinkku-Janina, 21, järkyttyi nähtyään ensivilauksen reissustaan Temptation Islandilla27.2.2019 04.00
Temptation Island -sinkku Candiellalta, 23, raju avautuminen varatusta Iirosta – "Ei kiinnosta yhtään mitä hänelle kuuluu"28.2.2019 04.00

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Uusimmat

Luetuimmat