Viihde

IS: M/S Romantic-sarjan mysteerikaunottaren henkilöllisyys selvisi – Kuva: Antti Luusuanniemen himoitsema "megatits" on näyttävä tanssija

Hannu-Pekka Björkmanin tähdittämä M/S Romantic-sarja on nousemassa jo tietynlaiseksi kulttihitiksi.

Johanna Af Schulten

Jani Volasen ja Tommi Korpelan käsikirjoittama M/S Romantic on lyhyessä ajassa voittanut suomalaisten sydämet puolelleen.

Ruotsinristeilylle sijoittuva minisarja on noussut valtaisaan suosioon ja alkaa lähennellä jo jonkinlaisen kulttiklassikon statusta. Tästä kertoo myös se, kuinka sarjan hahmot ovat kiinnostaneet katsojia.

Hyvä esimerkki on sarjassa monta kertaa vilahtava mysteerinainen, jota Antti Luusuanniemen esittämä Kaide himoitsee. Onneton naistenmies jopa nimeää naisen "megatitsiksi" (megatissit) tämän antavan rintavarustuksen vuoksi.

Ilta-Sanomat kertoo kyseisen näyttelijän olevan helsinkiläinen burleskitanssija, tapahtumajärjestäjä ja meikkaaja-maskeeraaja Mia Siren. Nainen kertoo lehdelle, että sarjan fanit etsivät hänen henkilöllisyytensä käsiinsä, vaikka hänellä ei ole sarjassa ainuttakaan vuorosanaa.

– Minulle on tullut aivan järjettömän paljon viestejä ja kysymyksiä M/S Romanticista. Se on jännää, koska ihmiset ovat nähneet oikeasti vaivaa löytääkseen minut. Minua hämmästyttää, että he ovat ihan etsimällä etsineet tietoa siitä, kuka minä olen. Heillä on ollut ihan haku päällä, että kuka tämä henkilö on, Siren kertoo lehdelle.

Hän toteaa myös IS:lle saaneensa sarjaesiintymisensä jälkeen runsaasti palautetta ulkonäöstään.

– Varsinkin naiset tykkäävät lookistani. Edustan heille jotain hyvin rohkeaa ja anteeksi pyytelemätöntä. Olen saanut naisilta paljon palautetta keikkojeni jälkeen sekä myös viesteillä somessa, hän kertoo lehdelle.

 

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Suomalainen Pilvi riisui vaatteensa taputtavan yleisön edessä ja siitä alkoi uusi elämä – "riisuminen on mahtavaa"22.2.2019 03.50
Näyttelijälegenda Hannu-Pekka Björkman inhoaa risteilylaivojen buffetteja – "En todellakaan mene sellaiseen"1.3.2019 04.55
Lähihoitaja Milja, 21, riisui vaatteensa yleisön edessä ja tunne vei mukanaan – nyt hän haluaa mullistaa suomalaisen aikuisviihdemaailman23.4.2018 04.45

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Uusimmat

Luetuimmat