Viihde

Temptation Island Suomi -pariskunta Lotta, 19, ja Atso, 18, kertovat totuuden alkoholin käytöstä TIS-saarella – "Juomat vietiin meiltä piiloon"

Toni Tervo

Alkoholin käyttö on jo pitkään ollut olennainen osa Temptation Island Suomi -formaattia.

Osallistuvat pitävät kosteita bileitä saarella käytännössä joka toinen päivä. Sitä seuraa yhden päivän latautuminen, kunnes taas mennään.

Tälle kaudelle pariskuntana osallistuneet Atso, 18 ja Lotta, 19, myöntävät, että väkeviä kului suhteellisen paljon.

– Kyllähän sitä tuli litkittyä. Olin muutaman kerran kyllä ihan helvetin kännissä. Yhdessä vaiheessa homma taisi mennä vähän yli ja alkoholit vietiin meiltä piiloon, Atso toteaa.

Lähihoitaja Lotta ja ensihoitaja Atso ovat seurustelleet vuoden ja asuvat yhdessä. Alkoholilla oli osuuteensa myös kaksikon rakkaustarinan alkuun, sillä tapasivat baari-illan jälkeen pizzeriassa.

Ensitapaamisen jälkeen pian alkoi seurustelu ja pari on ollut toisistaan hyvin vähän aikaa erossa. Tähän kun vielä lisätään se, että Lotta ei luota Atson ympärillä pörrääviin naisiin, niin päätös osallistua saarelle tuntuu erikoiselta.

– Kyllähän siellä draamaa oli, Lotta nauraa.

– Päätös lähteä tuli, kun olimme kaveriporukan kanssa mökillä. Siellä heräsi ajatus ja laitoimme hakemuksen. Aika nopeasti tuli kutsu haastatteluun ja sitten olikin jo sopimukset allekirjoitettu ja matkalla lentokoneeseen, Atso muistelee.

Lotan mukaan ongelmia hänellä tuli saarella lähinnä toisten naisten kanssa.

– Sinkkumiesten kanssa tulin hyvin toimeen, mutta yhden varatun naisen kanssa oli ongelmia, hän toteaa paljastamatta sen enempää.

Pariskunta on myös valmiina ottamaan arvostelua vastaan.

– Se kritiikki mitä tulee, niin se tulee, Lotta toteaa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

"Apua, paljasta pintaa ihan liikaa" – Sinkku-Janina, 21, järkyttyi nähtyään ensivilauksen reissustaan Temptation Islandilla27.2.2019 04.00
TIS-sinkkunaiset aloittivat heti ronskit seksipuheet – "En haluais telkkarissa n*ssia, mutta joskus..."7.2.2019 04.00
TIS-sinkku Pauliina, 24, paljastaa – läheiset välit toisen Temptation Island Suomi -kilpailijan kanssa saaren ulkopuolella6.3.2019 03.50

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Uusimmat

Luetuimmat