Puheenaihe

Ex-missi Elina Tervo, 32, kertoo kiinnostuneille miehille heti totuuden itsestään – "Aluksi he eivät usko..."

Juho Tirkkonen

Elina Tervon piti viimeinkin asettua aloilleen.

Vuosia maailmaa kiertäneen ex-missin ja fitnesstähden oli tarkoitus muuttaa pysyvästi asumaan Yhdysvaltoihin ja hommata oma koti. Muutosta ei kuitenkaan lopulta tullut mitään.

Syynä olivat tutut tunteet, jotka nousivat jälleen pintaan.

– Mua rupesi ahdistamaan ajatus paikoilleen jäämisestä. Päätin, että olen vielä tien päällä vuoden. Mä olen niin helvetin sitoutumiskammoinen etten pystynytkään moiseen vielä. Aina kun piti alkaa täytyttävä jotain lakipapereita, niin alko tuntumaan siltä, kun olisi menossa vankilaan.

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta kun Tervo kokee sitoutumisen vaikeaksi. On sitten kyse paikoillaan pysymisestä tai parisuhteesta, naista on aina vaivannut tietynlainen sitoutumiskammo

– Olen varmasti kärsinyt sitoutumiskammosta aina. En ole eläissäni pystynyt tekemään mitään pitkän ajan suunnitelmia tai tähtäimiä. Olen aina ollut projekti luontoinen ihminen haluan, että asioilla on selkeä alku ja loppu. Jos tiedän, että joku on jotain määrittelemätöntä aikaa tai kestää ikuisesti en lähde siihen ollenkaan. Ajatus ahdistaa minua ihan älyttömästi.

– En esimerkiksi siksi ole koskaan ollut ”oikeissa töissä” siis 8-16 kenelläkään muulla ihmisellä töissä. Ajatus siitä, että minun pitäisi sitoutua menemään joka päivä samaan paikkaan ja tekemään samaa työtä saa minut todella ahdistuneeksi. En vain millään pysty. En ole myöskään koskaan asunut yhdessä paikassa 12 kuukautta pidempään.

Tervon sitoutumiskammolla voi olla rajujakin oireita.

– Esimerkiksi muuttoajatuksen yhteydessä aloin saamaan paniikin omaisia tuntemuksia, lievää masennusta, sekä todella kovaa ahdistusta.

Luonnnollisesti Tervon elämäntyyli yhdistettynä vaikeuteen sitoutua on tehnyt parisuhteen löytämisestä haastavaa.

– Hyvin harva pystyy ymmärtämään tätä kammoa sitoutua yhtään mihinkään. Tosi harva pytyy elämään lainkaan ilman suunnitelmia ja minä en pysty suunnittelemaan mitään. Tai jos suunnittelenkin, niin ne vaihtuu moneen otteeseen matkan varella.

Nainen kuitenkin kertoo miehille heti suoraan luonteensa,

– Olen ehdottamasti raivorehellinen heti alkuun, että ihminen todellakin tietää minkälaisen tyypin kanssa on tekemisissä. En halua luoda mitään mielikuvaa mitä en ole. Aluksi he eivät usko minuta tai sanovat että kyllä mun mieli joskus muuttuu. Mutta nyt on 32 vuotta mennyt ja vauhti vaan kovenee, missi nauraa.

Hän kuitenkin yhä kaipaisi kumppania rinnalleen.

– Kyllä mä toivoisin, että saisin jakaa mun kokemuksia ja elämää ihmisen kanssa ketä rakastaa ja kehen voi luottaa sataprosenttisesti. On elämä niin paljon siistimpää hyvien tyyppien kanssa, kuin yksin.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Missi Elina Tervon hieronta sai järkyttävän käänteen – "Onpas sulla iso pylly ja hyvät tissit"19.8.2018 10.47
Rahaton Elina Tervo joutui nukkumaan alkoholisoituneen miehen luokse saadakseen yöpaikan – aamulla tuli pikainen lähtö24.4.2018 04.50
Elina Tervo viettelee viikoittain Instagramissa – paljastaa nyt karun totuuden kuvien takana9.9.2018 19.30

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Uusimmat

Luetuimmat