Viihde

Huomasitko? Jasper Pääkkösen uudessa Hollywood-elokuvassa mukana myös Marvelin supertähti!

Jasper Pääkkönen vakuutti Spike Leen rasistin roolissaan siinä määrin, että yhteistyö jatkuu. Pääkkönen esitti rasistia jo vuonna 2013 kotimaisessa Leijonansydän-leffassa yhdessä Peter Franzenin kanssa.

Jaana Rannikko

Helsinkiläisnäyttelijä Jasper Pääkkönen, 38, vahvistaa jalansijaansa Hollywoodissa. Parhaan käsikirjoituksen Oscar-palkinnon saaneessa, ohjaaja Spike Leen Blackkklansman-elokuvassa suorituksestaan kiitosta kerännyt Pääkkönen esiintyy myös tähtiohjaajan tulevassa elokuvassa.

Kyseessä on suoratoistopalvelu Netflixille tehtävä elokuva on nimeltään Da 5 Blood. Elokuva kertoo neljästä afroamerikkalaisesta sotaveteraanista, jotka palaavat Vietnamiin hakemaan kaatuneen joukkuejohtajansa ruumista. Samalla he etsivät kadonnutta aarretta. Pääkkösen roolista ei ole toistaiseksi julkaistu tarkempaa tietoa.

Hänen kanssaan elokuvassa näyttelevät Clarke Peters (Langalla), Isiah Whitlock Jr. (BlacKkKlansman), Norm Lewis (Sex And The City 2) ja Mélanie Thierry (The Zero Theorem).

Aiemmin elokuvaan oli jo pestattu näyttelijöiksi Marvelin Black Panther -elokuvan päätähti Chadwick Boseman, Jean Reno, Delroy Lindo, Jonathan Majors ja Paul Walter Hauser.

Da 5 Blood on parhaillaan esituotannossa.

Asiasta kertoi Deadline-sivusto.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Jasper Pääkkösen salajuoni piti 10 vuotta – AL: paljasti kaiken nyt vasta jättiroolin saatuaan13.8.2018 04.00
Löyly-saunasta kohistaan nyt Hollywoodissa – Jasper Pääkkösen tarina Los Angelesin leffabileistä kertoo kuinka upea saavutus on kyseessä27.8.2018 04.15
Spike Leen heitti Jasper Pääkköselle Cannesin punaisella matolla idean, joka toteutuu nyt Suomessa 22. syyskuuta – "Oli selvää, että hän oli tosissaan"13.9.2018 22.45

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Uusimmat

Luetuimmat