Puheenaihe

Rosanna Kulju paljastaa Suplassa: Näin voit säästää jopa 100 euroa viikossa – etkä edes huomaa sitä

Rosanna Kulju

Toni Tervo

Miss Helsinki -kilpailua Rosanna Kulju käsittelee uudessa Podcastissaan rahaa.

Yhdessä halitsevan Miss Helsinki Nina Kallion kanssa naiset vaihtavat arjen säästövinkkejä. Kulju paljastaa käyttävänsä pankkinsa tarjoaamaa palvelua, joka auttaa säästämään selvää rahaa.

– Sun pankin kanssa voi tehdä säästöjutun, jossa jokaisesta mun korttiostoksesta menee yksi euro suoraan mun säästötilille. Mietipä kuinka monta kertaa päivässä käytät korttia. Päivässä voi tulla 5-10 korttitapahtumaa. Jos jokainen päivä tulee 5 euroa, niin se tekee viikkotasolla jo aika paljon, Kulju kertoo.

Kulju kertoo, että hän pyrkii olevansa hyvä säästäjä ja sitä helpottaakseen tekee vaikeaksi ottaa rahaa säästötileiltä.

– Kaikista paras päätös oli laittaa ASP-tili ja rahastosalkku. Silloin kasvoin aikuiseksi. Mulla menee joka kuukaudessa 50 euroa rahastosalkkuun, jota he pyörittävät. Tämä on sellainen, jota en voi noin vaan siirtää tilille. Minun pitää myydä niitä ja se prosessi kestää kaksi päivää. Siinä tulee helposti mietittyä, että kannattaako tämä nyt.

– ASP-tililleni menee 150 euroa kuukaudessa ja sen voi käyttää vasta kun asuntoa ostaa. Mielestäni hyvä vinkki esimerkiksi kummeille on perustaa ASP-tili tai säästötili ja siirtää rahaa sinne oman rahatilanteen mukaan merkkipäivinä.

Kuuntele koko jakso tästä

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

”Etkö oikeasti löytänyt mitään parempaa kuin tämmöisen p***aduunin?” – Rosanna Kulju tyrmistyi insinöörin ilkeästä kommentista: eikä jäänyt sanattomaksi18.7.2018 04.15
Sinkkuelämästään nauttiva Rosanna Kulju paljastaa – tällainen mies saisi minut syttymään3.10.2018 04.00
Yksi vilkaisu naisten rintoihin riittää – Miss Helsinki Nina Kalliolla, 25, on erikoinen kyky2.1.2019 04.00

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Uusimmat

Luetuimmat