Viihde

Temptation Island -ennätys? Varattu Janne petti jo 8 tunnin jälkeen – näin raivokas Tia-puoliso ripitti nöyrää miestä

Tia ja Janne.

Nelonen Media

Temptation Islandissa koettiin tällä viikolla dramaattisia hetkiä, kun ensimmäinen pari poistui ohjelmasta.

Janne ja Tia tulivat saarelle luottavaisena toisiina, mutta voitaneen sanoa, että Janne lievästi sanottuna petti kumppaninsa luottamuksen. Mies nimittäin jo 8 tunnin eron jälkeen naisestaan päätyi suutelemaan varatun Jonnan kanssa. Janne päätyi myös yöksi Jonnan kanssa samaan sänkyyn useaan otteeseen seuraavien päivien aikana.

Ymmärrettävästi tämä oli Tialle liikaa ja nainen romahti nähtyään miehensä edesottamuksen. Juontaja Sami Kurosen sanoin nainen "otti huilia" pari päivää muiden juhliessa, mukaanlukien toisella saarella olevan Jannen, kunnes päätti viheltää pelin poikki.

Janne yllätettiin iltanuotiolla täysin Kurosen todetessa, että miehen puoliso ei ole ollut saarella enää parin päivään ja leikki olisi nyt siinä. Sen jälkeen Janne kohtasikin jo lievästi sanottuna kimpaantuneen puolisonsa.

– Sä olet pettänyt mun luottamuksen ja olet loukannut mua ihan vitun pahasti. Onko sulla jotain sanottavaa, Tia latasi miehelleen.

Janne pyyteli tapahtunutta vuolaasti anteeksi ja selitteli tunteneensa Jonnaan ihastumisen tunteita. Tia ei ollut vaikuttunut.

– Kaikesta, mitä meillä oli. Kaikki vaan vittu yhen illan aikana pyyhittiin pois. Sie tiiät minun taustat ja miten rankka parisuhde miulla on ollu ja silti sie teet näin, Tia jatkoi.

Kaksikko kuitenkin poistui saarelta pariskuntana. Joskin Tia ei osannut sanoa onko asiantilan pysyvä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

"Apua, paljasta pintaa ihan liikaa" – Sinkku-Janina, 21, järkyttyi nähtyään ensivilauksen reissustaan Temptation Islandilla27.2.2019 04.00
Temptation Island Suomi -Meijun, 28, mies myöntää pettäneensä – "Ehkä mä olen naiivi ja tyhmä"13.3.2019 04.00
TIS-sinkku Pauliina, 24, paljastaa – läheiset välit toisen Temptation Island Suomi -kilpailijan kanssa saaren ulkopuolella6.3.2019 03.50

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Uusimmat

Luetuimmat