Viihde

IL: Temptation Island -Janne teki Tia-puolisolleen karun tempun kolme päivää kotiin palaamisen jälkeen – "Olihan se ihan järkyttävää"

Tia ja Janne.

Nelonen Media

Viime päivinä Temptation Island Suomen tapahtumien vuoksi otsikoissa olleiden Tian ja Jannen suhde päättyi nopeasti saarelta poistumisen jälkeen.

Pari lähti saarelle luottavaisena, mutta Janne päätyi suutelemaan sinkku-Jonnaa jo 8 tuntia sen jälkeen, kun pariskunta oli siirtynyt omille saarilleen. Jonna ja Janne päätyivät myös samaan sänkyyn nukkumaan.

Tämän nähtyään Tia puhalsi pelin poikki ja pariskunta poistui saarelta. Vielä ennen poistumista Tia ilmoitti kaksikon jatkavan pariskuntana "ainakin toistaiseksi".

Iltalehti kertoo, että toistaiseksi tarkoitti kolme päivää, jolloin Janne melko karusti hävisi jälkiä jättämättä parin yhteisestä kodista jättäen taakseen muun muassa tavaransa ja kaksi kissaa, joille Tiian piti löytää uusi koti.

– Olihan se ihan järkyttävää tajuta, että asiat todellakin menevät nyt näin. Ja että Jannelle ja Jonnalle tuli vielä suhde Temppareiden jälkeen! Mutta pääsin siitä yli. Olen vahva ihminen, Tia toteaa lehdelle.

Iltalehden mukaan Tia muutti takaisin kotikaupunkiinsa Lappeenrantaan ja puhevälejä ex-mieheen ei ole.

– Laitoin avaimet postissa Imatralle, hän kertoo lehdelle.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Temptation Island -ennätys? Varattu Janne petti jo 8 tunnin jälkeen – näin raivokas Tia-puoliso ripitti nöyrää miestä22.3.2019 04.30
"Apua, paljasta pintaa ihan liikaa" – Sinkku-Janina, 21, järkyttyi nähtyään ensivilauksen reissustaan Temptation Islandilla27.2.2019 04.00
Temptation Island Suomi -pariskunta Lotta, 19, ja Atso, 18, kertovat totuuden alkoholin käytöstä TIS-saarella – "Juomat vietiin meiltä piiloon"14.3.2019 04.15

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Uusimmat

Luetuimmat