Puheenaihe

"Mitä v*ttua mä just kuulin?!" – Yllättävä näytä tissit -ehdotus potentiaaliselta työnantajalta raivostutti pin up -malli Sini Ariellin

Sini Ariell kertoo kokemastaan karusta ehdottelusta. Vaatteet: Danjana Fashion

Petri Mast

– Sähän voisit kuvata sellaisen videon, jossa lupaat, että jos 500 katsojaa tulee paikalle, niin sä näytät tissit.

Sini Ariell ei ensin voinut uskoa kuulemaansa. Törkeä ehdotus oli tullut pin up -mallille ja tatuointiartistille yhteistyökumppanilta niin suoraan, että se sai jopa yleensä niin sanavalmiin naisen hetkeksi pysähtymään.

– Mietin vaan, että mitä vittua juuri kuulin. Mitä he oikein kelaavat? Olen puhunut julkisesti äitien puolesta ja koulukiusaamista vastaan, luonut urani vahvalle osaamispohjalle. Ikinä en ole saavuttanut mitään elämässäni näyttämällä tissejäni ala-arvoisissa julkaisuissa. Ihmiset luottavat ja arvostavat minua ihmisenä. Ja nyt sitten vetäisin sen kaiken alas vessanpöntöstä tekemällä jotain näin nöyryyttävää ja alentavaa. Kertoo paljon, millaisena ihmisenä he minut näkevät, Ariell puhisee.

Valitettavasti Ariellin tapaus ei ole edes kovin harvinainen. Viime viikolla muun muassa somevaikuttaja Janni Hussikertoi Cosmopolitanin blogissaan saaneensa isänsä ikäiseltä ukkomieheltä härskin ehdotuksen keskellä työpäiväänsä julkisella paikalla.

Ariell on myös joutunut jutun alussa mainitun episodin jälkeen kokemaan muutakin epäasiallista ehdottelua

– Kerran minulle ehdotettiin, että ”saadaan sinut heti tunnetuksi julkisuuteen, kun petät aviomiestäsi vaikka jääkiekkopelaajan kanssa ja huudat sen mediaan." Olen vastannut kaikkiin näihin ehdotuksiin, sekä moniin naisia esineellistäviin tv ohjelmiin, ei kiitos.

Oma lukunsa ovat huhut, joita naisesta on levitetty.

– Minun on kerrottu tehneen muun muassa kotipornoa ja vaikka mitä. Pahimpia ovat kuitenkin ne väitteet, joiden mukaan olisin tahallanii satuttanut jotakuta tai muuten tehnyt pahaa. Olen itse kärsinyt vuosia koulukiusaamisesta, joten miksi koskaan tekisin niin toiselle ihmiselle ja laittaisin hänet kokemaan samaa? Ne väitteet satuttavat eniten.

Ariellin mukaan törkyviestit ja ikävät kommentit ovat nyt kuitenkin olleet vähenemään päin.

– Ehkä ihmiset alkavat tottumaan siihen, että sanon suoraan. Ja huomaavat, että tuollaiset kommentit eivät minua hidasta. Olen myös saanut rehellisyydestäni tosi paljon positiivista palautetta.

Hän onkin viime aikoina päässyt nauttimaan sujuvasti, joskin kiireisestä, perhearjesta. Ariell on parhaillaan perheensä kanssa Suomessa vierailemassa Australiasta, jossa he asuvat.

– Minulla on muutamia kivoja projekteja täällä ja Stuartilla on omiaan. Siihen vielä kun tulee perhearki, niin onhan tämä aikamoista hulabaloota. Mutta ihanaa sellaista, hän hymyilee.

– On myös ollut kiva huomata kuinka kiinnostunut Suomen media on yhä ollut minusta. On ollut radiohaastattelua, tv-kuvauksia ja muuta. Ajattelin, että minut olisi jo unohdettu, Ariell naurahtaa.

Eräs naisen mielenkiintoisimmista uusista projekteista tapahtuu Australiassa ja siinä päästään viemään jälleen Suomi-kuvaa maailmalle.

– Se on tv-sarja, jossa minulla on asiakkaita, jotka ovat lupautuneet ottamaan Suomi-aiheisen tatuoinnin. He eivät tiedä Suomesta mitään, eivätkä yhtään mikä heitä odottaa. Järjestämme parhaillaan somessa ideapajaa, jossa mietitään mitä siihen voisi keksiä, Ariell virnistää pirullisesti.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Sini Ariell varoittaa teini-ikäisten muotivillityksestä – "Siinä on oikeasti verenmyrkytyksen vaara"10.4.2018 06.20
Pin-up-malli Sini Ariellin kauhuloma Egyptissä – miehet koskettelivat jatkuvasti ja ruoka oli kuin "auringossa näivettynyt häpyhuuli"27.7.2018 23.00
Pin up -malli Sini Ariell paljastaa traagisen tarinan tatuointinsa takana – sekä mihin intiimiin paikkaan tatuointineula ei tule naista koskemaan24.9.2018 04.00

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Uusimmat

Luetuimmat