Viihde

Miss Helsinki Nina, 26, kertoo au pair -helvetistään Espanjassa – isäntäperheen kellarista löytyi ikävä yllätys ja pian nainen olikin kodittomana kadulla

Au pair -töiden tekeminen on usein eräs elämän ikimuistoisimmista kokemuksista. Joko positiivisessa tai negatiivisessa mielessä.

Miss Helsinki Nina Kallio sai 20-vuotiaana kokea aimo annoksen jälkimmäistä. Hän matkusti tuolloin netistä löytäneensä mukavanoloisen perheen avuksi Espanjaan.

Nopeasti asiat kuitenkin muuttuivat ikäviksi.

– Kaikki vaikutti hyvältä ja muutaman skype-keskustelun jälkeen lensin Madridiin. Perheeseen kuului vanhempien lisäksi kaksi vilkasta nuorta poikaa.. Kellarissa asuvasta kiinalaistädistä minulle ei kuitenkaan mainittu. Muutaman päivän päästä mulle valkeni, että kellarissa tosiaan asui siivooja joka ei ilahtunut lainkaan saapumisestani, Kallio kertoo.

Hän ei tähän päivään osaa sanoa, mikä siivoojan ongelma oli. Missi kuitenin arvioi syynä olleen kateus Kallion perheen kanssa viettämää aikaa kohtaan sekä se, että nainen sai nukkua yläkerrassa.

Siivooja aloitti Kallion mukaan välittömästi myyräntyön naista vastaan.

– En puhunut lainkaan espanjaa, mutta kuulin hänen supattavan usein perheen äidille minusta. Kyllähän minä oman nimeni tunnistan lauseiden seasta. Hän kyttäsi tekemisiäni ja mustamaalasi minua päivätyökseen. Tilannetta ei helpottanut se, että perhe toivoi minun lukittautumaan päivisin kellariin lasten kanssa englanninkielisten oppikirjojen kanssa. Olin siis yhtäkkiä opettaja ja noin nuorten lasten kärsivällisyys ei todellakaan taipunut tuommoiseen rytmiin.

Pian tilanne kärjistyi.

– Kahden viikon sinnittelyn päätteeksi äiti kutsui minut huoneeseen ja ilmoitti, että he haluavat minun poistuvan asunnostaan heti. Järkyttyneenä pakkasin laukkuni ja suuntasin kohti keskustaa. Mietin itkuisena varasuunnitelmaa ja muistin, että olin onnekseni tutustunut suomalaiseen au-pairiin ja otinkin Idaan heti yhteyttä. Hän riensi avuksi ja poimi tämän surkean kodittoman kulkijan laukkunsa kanssa Madridin kaduilta kahvilaan ja varasi meille hotellin seuraavaksi yöksi.

– Minulla ei tässä kohti ollut edes lainkaan rahaa varsinkaan lentolippuun joka kustansi noin 300 euroa. Onni oli ystävä joka lainasi omistaan ja pääsin seuraavana aamuna kotiin. Kaikella on kuitenkin tarkoituksensa sillä löysin samalla viikolla unelmien perheen Yhdysvaltojen Kaliforniasta ja lensinkin samalla viikolla sinne asumaan ja elin muuten elämäni parasta aikaa. Adios Espanja!

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Miss Helsinki Ninan, 25, ex-poikaystävä vaati naista ottamaan silikonirinnat – "rinnat ovat oikeasti yksi osa kehossani, minkä suhteen luoja on siunannut minua"8.3.2019 04.00
Yksi vilkaisu naisten rintoihin riittää – Miss Helsinki Nina Kalliolla, 25, on erikoinen kyky2.1.2019 04.00
Alusvaatemyyjä Nina, 25, paljastaa tämän hetken kuumimman muodin – tällaisia alusvaatteita naiset nyt himoitsevat27.12.2018 03.50

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Uusimmat

Luetuimmat