Viihde

Suomalaismalli Jonnan, 19, tatuointi kääntää päät kadulla kesäisin – "se sopi juuri sinne ja kun kävelen shortsit jalassa..."

Jonna Mäkisen arkisto

Jyväskyläläiselle Jonna Mäkiselle tatuoinnit ovat yksi elämän suurista rakkauksista. Vaikka nainen on vain 19-vuotias, hän on silti ehtinyt ottaa melko vaikuttavat 12 tatuointia.

– Rakastan tatuointeja! Kun otin ensimmäisen tatuointini ( selässä oleva Audi Logo) tiesin, että tulen ottamaan lisää. Ne ovat tyyliäni ja pidän niistä paljon.

Naisen huomiota herättävimpiin leimoihin kuuluu takareisissä oleva teksti Good Luck.

Good luck -tatuointi symboloi sitä, että onnea matkaan kaikille. Oli se sitten missä asiassa vaan. Takareisiin otin sen siksi, koska se sopi juuri sinne ja kun kävelen esimerkiksi shortsit jalassa ja ihmiset näkee sen, toivotan heille onnea matkaan minne ikinä meneekään.

– Siitä on tullut paljon positiivista ja hauskaa palautetta. Monet ihmiset miettii erilailla sen tarkoitusta ja se on hauskaa. Monet ovat myös halunneet tulla ottamaan kuvia tatuoinnista.

Yleisö pääsee Mäkisen tatuointeja ihastelemaan pian laajemminkin, sillä hän on yksi pian käytävän Miss Hot Rod -kilpailun finalisteista.

–  Minulle laitettiin viestiä Instagramissa, että olisin sopiva tähän kilpailuun. Luin siitä lisää, kiinnostuin ja päätin hakea. Vahvuuteni tässä kisassa ovat mielestäni ne että, olen iloinen, sanavalmis, näyttävä, tykkään esiintyä, tulen hyvin juttuun eri-ihmisten kanssa ja haaveilen promohommista. Tämä olisi ainutlaatuinen tilaisuus päästä mukaan niihin hommiin. Olen ollut paljon ihmisten kanssa tekemisissä erilaisissa tapahtumissa ja pidän siitä.

Itseään Mäkinen kuvailee sosiaaliseksi ja tarkaksi persoonaksi, josta löytyy myös räväkkyyttä. Työkseen nainen tekee mallin töitä, joten hyppy kilpailuun oli siinäkin mielessä luonteva.

– Käyn paljon kuvauksissa ja tapaan paljon ihmisiä. Monet ihmiset ovat kannustaneet minua ja ovat iloisia puolestani, kun pääsin kisaan mukaan. Myös ystävät kannustaa paljon.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

"Mitä v*ttua mä just kuulin?!" – Yllättävä näytä tissit -ehdotus potentiaaliselta työnantajalta raivostutti pin up -malli Sini Ariellin26.3.2019 03.50
Suomalainen alastonmalli Varpu kertoo työstään piirustusmallina – "Tämä on kivaa ja leppoista hommaa"11.3.2019 04.55
Fitnessmalli Merin, 22, treenatussa kropassa alkoi näkyä outoja oireita – totuuden paljastuttua nainen lopetti heti salilla käymisen25.2.2019 04.55

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Uusimmat

Luetuimmat