Viihde

Temptation Islandissa vuonna 2017 nähty sinkku-Mari, 22, kumoaa yleisen käsityksen TIS-sinkuista – ja paljastaa asian, jota tv-katsojille ei näytetä

Mari Nurmen arkisto

Temptation Island Suomen osallistujille nauraminen on sosiaalisessa mediassa suurta kansanhupia sarjan pyöriessä.

Milloin hekotellaan varattujen pariskuntien toheloinnille, milloin sarjan sinkuille, jotka televisioruudusta vaikuttavat lähinnä tyhjäpäisiltä ryyppääjiltä. Saarella sinkkuna vuonna 2017 ollut Mari Nurmi korostaa kuitenkin, että totuus itse saarella on hyvin toisenlainen.

– Jaksot ovat vain tunnin mittaisia ja niissä kuvataan kahden resortin tapahtumia tasaisesti. Telkkariin välittyy siis vain muru päivän tapahtumista. Elimme yhdessä kuitenkin kaikki vuorokauden hetket ja olen harmitellut, että moni olennainen tai hauska hetki jäi katsojilta näkemättä. Iltanuotioiden jälkeisten ajatusten purkaminen yhdessä muodostui meille erityisen tärkeäksi osaksi päivittäistä elämää yhdessä, mutta näitä hetkiä ei katsojille näytetty. Vietimme myös useita öitä yhdessä pihalla patjoista kasatussa pesässä. Nämä muistot ovat jääneet minulle parhaiten mieleen koko reissusta, vaikkei niitä katsojille näytettykään, Nurmi toteaa.

– Usein myös kritisoidaan keskustelujen pinnallisuutta ja puheenaiheita. Todellisuudessa tutustuimme toisiimme syvällisesti ja kävimme pitkiä keskusteluja, jotka eivät päätyneet telkkariin.

Hän kuvailee reissuaan saarelle unohtumattomana ja opettavaisena kokemuksena, joka oli myös tietyllä tavalla rankka.

– Kokemus oli uskomattoman mielenkiintoinen, mutta meille sinkuille kilpailu oli myös henkisesti raskasta. Etenin pudotuspelissä viimeiseen vaiheeseen, eli minua ei missään vaiheessa ohjelmaa äänestetty kotimatkalle, vaan sain viettää kokonaisen kuukauden Thaimaassa. Raskaan kokemuksesta teki jatkuva huoli tiiviissä ympäristössä ystäviksi muodostuneiden varattujen miesten jaksamisesta ja yleistilanteesta. Itken harvoin, mutta saarella tunsin paljon ahdistusta ja surua muiden puolesta. Tuntui yllättävän raskaalta ja vaikealta toimia tietoisesti omia arvojani vastaan.

Nurmi on nyt palannut julkisuuteen osallistuttuaan Miss Hot Rod -kilpailuun, jossa on edennyt finaaliin saakka.

–  Vaikka olen esiintynyt julkisuudessa ennenkin ja myös seurannut aktiivisesti etenkin perinteisestä Miss Suomi-kilpailusta poikkeavia missikisoja, en ollut varsinaisesti ennen tätä mahdollisuutta ajatellut ryhtyväni missiksi. Olen pitänyt vahvuutenani ensisijaisesti sosiaalisia kykyjäni. Perehdyttyäni Miss Hot Rod-kilpailun taustoihin, huomasin, että tässä kilpailussa ulkoisen kauneuden rinnalla myös asennetta painotettiin.

Nainen kertoo haluavansa käyttää kilpailun tuomaa näkyvyyttä itselleen tärkeiden asioiden edistämiseen.

– Olen tehnyt vapaaehtoistyötä ja hyväntekeväisyyttä ennen kilpailua ja yksi suurimmista haaveistani Miss Hot Rod-voittajani olisi hyödyntää kilpailun tuomaa näkyvyyttä, sekä kontakteja tällä saralla. Minulle henkilökohtaisesti tärkein teema on koulukiusaamisen vastainen työ.

Ensihoitajan opinnot keväällä aloittava Nurmi kertoo, ettei hänen missihaaveensa tai julkkistaustansa ole aiheuttanut opiskelukavereissa pahaa verta.

– Koen, että työkaverini tuntevat minut melko hyvin, eikä Miss Hot Rod-finaalipaikka herättänyt suurempia tunteita työyhteisössä. Haluan olla myös jatkossa sama luotettava ja mukava työkaveri ja tasavertainen osa työyhteisöäni korostamatta missiyttä tai julkisuutta.

Valokuvattavana oleminen on naiselle yksi intohimo.

– Haluan kuitenkin korostaa, että kaikista minulle tulevista työtarjouksista hyväksyn vain ne, jotka vastaavat omaa näkemystäni itsestäni ja arvoistani. Esimerkiksi rohkeat tai paljastavat kuvat eivät tuota minulle ongelmia, jos ne on toteutettu kaikkia osapuolia kunnioittavasti ja itseäni tässä tapauksessa miellyttävällä klassisella ja elegantilla tyylillä hyvän maun mukaisesti.

– Myös kuvien käyttötarkoitus vaikuttaa pitkälti siihen, millaisia kuvauksia haluan toteuttaa. Keskustelen kuvaustiimin kanssa aina etukäteen kuvien tyylistä ja ajatuksistani, jolloin vältän väärinymmärrykset valmiiksi, eikä minun tarvitse korostaa omia ehtojani kuvaustilanteessa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

"Apua, paljasta pintaa ihan liikaa" – Sinkku-Janina, 21, järkyttyi nähtyään ensivilauksen reissustaan Temptation Islandilla27.2.2019 04.00
HS: Temptation Islandin raju iltanuotio sai Sami Kurosen kyseenalaistamaan koko ohjelman – "kuinka pitkälle oikein voidaan mennä"28.3.2019 04.30
Suomalaismalli Jonnan, 19, tatuointi kääntää päät kadulla kesäisin – "se sopi juuri sinne ja kun kävelen shortsit jalassa..."3.4.2019 04.55

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Uusimmat

Luetuimmat