Puheenaihe

IL: Heikki Paasonen paljastaa Olli Lindholmista – legendan "kepposilta" eivät olleet turvassa edes kollegat

Outi Paappanen

The Voice of Finland -lauluohjelman livelähetykset alkavat perjantaina. Samalla sarja jatkuu ilman edesmennyttä Yö-solisti Olli Lindholmia, joka poistui keskuudestamme helmikuussa.

Aiemmin viime viikolla uutisoimme, että Nelonen ei aio värvätä Lindholmin tilalle uutta tähtivalmentajaa. Tulevissa jaksoissa jäljelle jääneet tähtivalmentajat "adoptoivat" Lindholmin kilpailijat, jotka jatkavat siis edelleen kisaa Ollin tiiminä.

Ennen poismenoaan Lindholm ehti valita ja sopia kaikkien tiimiläistensä kanssa kappaleet, joita kukin esittää livelähetyksissä.

Lindholmin yllättävä kuolema jätti sarjaan ison aukon. Juontaja Heikki Paasonen kertoo Iltalehden haastattelussa, että tilanne on hänellekin uusi.

– Tällä alalla sillä ei ole mitään merkitystä, mitkä sun henkilökohtaiset fiilikset on, se show tehdään. Ei ole tullut tällaista aikaisemmin edes eteen. Meidän tähtäimessä on kunnioittaa Ollin muistoa ja tehdä mahdollisimman hyvä show. Ei hänkään haluaisi, että siellä vain vesisteltäisiin, kertoo Paasonen IL:lle.

Paasonen ystävystyi sarjan kuvauksissa Lindholmin kanssa, joka tapasi juontajan mukaan tehdä paljon jekkuja kollegoilleen.

– Mitä enemmän häntä oppi tuntemaan sitä enemmän hänestä oppi pitämään, kertoo Paasonen IL:lle.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Voice of Finland vahvisti: Näin edesmenneen Olli Lindholmin tähtioppilaille käy tulevissa lähetyksissä31.3.2019 04.45
Olli Lindholmin 20 vuotta tuntenut ystävä paljastaa: Tämä piirre laulajassa ihmetytti monia hänet tavanneita – "ne jotka hänet tunsivat, tiesivät mistä se johtuu"13.2.2019 04.30
Jussi Hakulinen paljastaa IL:lle – "Olli Lindholmin äidin toivetta ei kunnioitettu"29.3.2019 04.15

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Uusimmat

Luetuimmat