Puheenaihe

Suomalaiset missit innostuivat uudesta treenimuodosta joka "voi polttaa jopa 1000 kaloria kerralla" – myös tuloksia on näkynyt nopeasti

Mirella Merivirta ja Janna-Juulia Vuorela

Toni Tervo

Suomeen rantautui helmikuussa uusi kuntosali.

TRIB3-keskuksessa treenataan hiukan eri tyylillä kuin normaalilla kuntosalilla, sillä treenit ovat ohjattuja 45 minuutin HIIT-tunteja, joissa kuntoilijan syke on jatkuvasti korkealla. Kuntoilu tapahtuu hiukan valaistukseltaan yökerhoa muistuttavassa tilassa.

– Ne ovat ihan super rankkoja treenejä. Käymme siellä joka maanantai ja joka kerta olen ihan loppu. Treenin jälkeen tulee vaan maattua maassa kylmä pyyhe naamalla, Miss Suomi 2018 -finalisti ja salin vakioasiakas Mirella Merivirta kertoo.

Hän saapui Granon Helsinki Cityrun -iltapäivään yhdessä treenikaverinsa ja ystävänsä Miss Helsinki 2018 Janna-Juulia Vuorelan kanssa. Vuorelakin myöntää innostuneensa uudesta treenimuodosta.

– Ensimmäisillä kerroilla en vaan yksinkertaisesti jaksanut vetää niitä loppuun. Sitä luulee olevansa hyvässä kunnossa, mutta sitten tulee tällainen märkä rätti päin kasvoja, nainen nauraa.

Merivirran mukaan treenissä on hyvää se, että se laittaa kalorit palamaan kunnolla.

– Siinä on mahdollisuus polttaa jopa 1000 kaloria kerralla. Meillä se on ollut sellaista kuutta sataa. Treenissä on myös kiva, että se keskittyy koko kroppaan.

TRIB3-ketjun tiedotteessa vakuutetaan kuitenkin, että oman treenin voi räätälöidä ja treenata niin kovaa kuin itse haluaa.

Missit kertovat jo saaneensa lyhyessä ajassa tuloksia.

– Kestävyyskunnossa on näkynyt selkeä parannus. Jaksan nykyään juosta paljon enemmän. Ja sitä tullaan tarvitsemaan, koska aion osallistua tuohon Helsinki City runiin, Merivirta hymyilee.

– Minusta on salilla tullut sellainen jumppapirkko, että heiluttelen vaan jalkoja laitteita. Tämä on ollut siitä hyvää treeniä, että niin ei voi tehdä, Vuorela virnistää.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Miss Helsinki Janna-Juulia pääsi näyttämään erilaista naiseutta – "minulla ei ole rintoja ja olen 160 senttiä pitkä, mutta tässä sitä ollaan"1.8.2018 03.50
Mirellan, 25, unelma murskattiin suorassa lähetyksessä suomalaisten katsellessa – "itkin koko seuraavan aamun"19.10.2018 04.00
Miss Suomi -finalisti Mirella, 25, todella timmissä kunnossa – Kuva: järkyttyi nähtyään painonsa missikisojen jälkeen8.2.2019 03.50

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Uusimmat

Luetuimmat