Puheenaihe

VML: Sara Chafakin epäilyttävän halvasta vuokra-asunnosta kysytiin suoraan: missin vastaus oli melkoista kiertelyä – "Niin, no, on mulla vähän enemmän kuin 12 neliötä..."

Sara Chafak

Toni Tervo

Sara Chafak sai Vappu & Marja Livessä vieraillessaan vastata melko kiperiin kysymyksiin.

Entinen Miss Suomi oli taannoin otsikoissa hänen etsittyään sosiaalisessa mediassa vuokra-asuntoa Helsingin keskustasta. Mielenkiintoiseksi tapauksen teki se, että Chafak laittoi vuokran maksimiksi 700 euroa, jolla ei Helsingin keskustan vuokratasolla kovin isoa asuntoa saa.

Vappu Pimiälle ja Marja Hintikalle Chafak paljasti asunnon löytyneen, mutta yksityiskohdista kysyttäessä missin vastauksen muuttuivat melko niukoiksi.

– Eihän sillä saa mitä, 12 neliötä, Vappu Pimiä kyseenalaisti Chafakin asettamaa hintakattoa.

– Niin. No. Kyllä mulla vähän enemmän kuin 12...mutta jätetään se siihen, Chafak kierteli.

Tämän jälkeen Pimiä kysyi muuttiko Chafak poikaystävänsä kanssa viimeinkin yhteen.

– No sitä mä en halua kommentoida. Mutta kämppä löytyi ja siellä lymyilen, miss väisti.

Haastatelussa naiset puhuivat myös misseydestä ja nettikiusaamisesta sekä Chafakia koskevista huhuista, että hän olisi päässyt asemaansa niin sanotusti reittä pitkin.

'–Sanon vaan, että ei tarvitse mennä reittä pitkin sinne minne haluaa, jos on oma tahto, omat avut, omat raajat ja oma pää. En edes jaksa mennä tuohon. Mutta se on vaan fakta, että tänä päivänä on paljon uranaisia, jotka ovat itse alusta asti tehnyt kaikki. Ja mä katson sitä ylöspäin. Siihen mä pyrin.

 

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Suomalaiset missit innostuivat uudesta treenimuodosta joka "voi polttaa jopa 1000 kaloria kerralla" – myös tuloksia on näkynyt nopeasti5.4.2019 04.45
Ex-missi Elina Tervo, 32, kertoo kiinnostuneille miehille heti totuuden itsestään – "Aluksi he eivät usko..."14.3.2019 04.00
Missi-Marjaanan, 36, naama ilmestyi yhtäkkiä Tinderiin – nainen repesi täysin nähtyään mitä valeprofiilissa luki12.3.2019 04.00

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Uusimmat

Luetuimmat