Puheenaihe

Tykkäätkö napostella öisin? Kesätyöpaikka tarjoaa 250 euroa ja 10 ilmaista ateriaa

Ravintolatestaajat voivat tienata 500 euroa ja kymmenen ilmaista ateriaa.

Nopeus on nyt valttia, koska ruokatestaajaksi palkataan henkilöitä jo hakuaikana.

Mia Lindström

Suomen ehkä erikoisin kesätyön on tarjolla kaikille täysi-ikäisille herkkusuille. Työtehtävänä on etsiä kesäkuun aikana paras ruoka Pizza-online.fi:n valikoimista, ja ennen sen valintaa kuvata ja arvostella testatut annokset Instagramissa.

Testaajaksi voi hakea työnhakuilmoituksen mukaan kuka tahansa 18–120-vuotias suomalainen, joka pitää uusien makujen testaamisesta ja on tottunut sosiaalisen median käyttäjä.

Yhteensä työtä on tarjolla viidelle henkilölle ympäri Suomen. Yritys etsii sekä tavallisia ravintolatestaajia että “yöruokamajuria”, jolla on kuukausi aikaa selvittää Suomen paras yöruoka-annos.

Testaajat perehdytetään toukokuun aikana ja työ alkaa kesäkuussa.

– Haemme nälkäisiä ja seikkailunhaluisia ravintolatestaajia, sillä osa maisteluista on mahdollista suorittaa yllättävissä paikoissa, kuten paljussa tai laskuvarjo- tai benjihypyn aikana. Tämä riippuu täysin siitä, millainen hurjapää testaaja on, markkinointijohtaja Nora Särkkä kertoo.

Jokainen testaaja saa käyttöönsä kymmenen 20 euron arvoista koodia ravintolaruokien testaamista varten, eli yhteensä 200 euroa käytettäväksi Pizza-online.fi-palveluun. Lisäksi jokaisesta julkaistusta arviosta maksetaan 50 euron palkkio.

Hakuaika on käynnissä 30. huhtikuuta saakka, mutta yritys ilmoittaa valitsevansa testaajia sopivien hakijoiden löytyessä jo hakuajan ollessa käynnissä. Työtä haetaan julkaisemalla omalla Instagram-tilillä yksi julkinen ruokakuva ja -arvio. Julkaisuun tulee liittää hashtag #PizzaSankariHaussa ja kotikaupunki (esim. #Tampere) sekä tägäämällä @pizzaonline.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Uusimmat

Luetuimmat