Viihde

Mies tajusi tyttöystävän pettävän katsoessaan ulos ravintolan ikkunasta – järjesti välittömästi julkisen koston pahaa-aavistamattomalle naiselle

Kuvituskuva

Petetyksi tuleminen satuttaa ketä tahansa ja ihmiset reagoivat siihen eri tavalla.

Men's Health keräsi yhdeksältä mieheltä tarinat hetkestä, jolloin tajusivat tulleensa petetyksi. 29-vuotiaalle Joelle karu totuus selvisi hänen odotellessaan tyttöystäväänsä ravintolassa.

– Tyttöystäväni oli aiemmin pettänyt minua suhteeni alussa, mutta hänen mielestämme emme silloin olleet pari eikä hän teknisesti tehnyt mitään väärää. Sen jälkeen hän kertoi tajunneensa rakastavansa minua ja niin edelleen. Kuukausi tämän jälkeen odotin häntä ravintolassa. Pöytäni oli ikkunan vieressä ja siitä oli hyvä näkymä kadulle. Ulos katsoessani näin, kuinka toinen mies ajoi autolla ravintolan eteen ja tyttöystäväni astui ulos autosta.

Joe kertoo tunnistaneensa miehen tutun tutuksi. Hän kuitenkin toteaa tienneensä, että nainen pelaa jotain peliä miehen selän takana.

Hän päätti kostaa naiselle.

– Seuraava temppuni ei ehkä ollut kypsimmästä päästä. En kuitenkaan välitä. Minua otti suunnattomasti päähän, että hän kirjaimellisesti tuli treffeillemme suoraan tapailemansa miehen luota. Joten teeskentelin, että kaikki on hyvin, tilasin paljon kaikkea kallista, söin ja sen jälkeen "menin vessaan" eli oikeasti lähdin sieltä menemään. Jonkin aikaa sen jälkeen kun olin kadonnut ravintolasta, sain häneltä tosi vihaisia tekstareita. Vastasin ainoastaan, että "minä tiedän". Sen jälkeen hänestä ei enää kuulunut.

Lue loput tarinat tästä

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Niinan, 19, poikaystävä petti – nainen teki heti rajun ratkaisun, jonka tuloksia näemme pian TV:stä22.2.2019 04.00
Mies petti juuri ennen häitä – morsiamen kosto hääjuhlassa sai sulhasen valahtamaan kalpeaksi kauhusta20.11.2018 03.50
Mies pidensi penistään yli 2 cm neljässä viikossa laitteen avulla – tyttöystävän kommentti sai heittämään laitteen roskiin8.4.2019 03.50

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Uusimmat

Luetuimmat