Viihde

Temptation Islandin Jannen ja Jonnan käytös ihmetytti Sami Kurosta TIS-ekstrassa – "Siis onko teillä nyt joku tilanne päällä?"

TIS-Jonna

Lars Johnson

Temptation Island Ekstrassa nähtiin torstaina yksi kuluneen kauden puhutuimmista pareista.

Janne saapui saarelle varattuna miehenä Tia-puolisonsa kanssa. Pian, ja nyt puhutaan siis tunneista, mies viihtyi jo hyvin läheisesti sinkku-Jonnan kanssa.

Niin läheisesti, että mies vaihtoi melkeinpä lennosta Tian Jonnaan.

Jonna kertoi TIS-Ekstrassa juontaja Sami Kuroselle, että ihastui Janneen ikäänkuin vahingossa.

– Siinä vaiheessa kun tajusin, että Janne lähti kotiin,olin sillain että eikä tulee kauhea ikävä. Olin että ei vitsi, itken jonkun pojan perään, ketä olen tuntenut noin vähän aikaa. Kyllä siinä vaiheessa tajusin, että olen oikeasti kiinnostunut Jannesta, Jonna muisteli.

Jonna putosikin melko pian saarelta pois ja pari tapasi nopeasti Suomessa.

– Ilmoitin Jannelle, että nyt olen tulossa kotiin ja hän soitti minulle. Puhuttiin puhelimessa ja sovittiin, että Janne hakee minut lentokentältä. Siellä hän sitten oli kuudelta aamulla, Jonna kertoo Kuroselle.

Tällä hetkellä Janne asuu Jonnan luona Helsingissä. Ekstran katsojille kävi kuitenkin nopeasti melko selvästi, että täysin seesteistä parin elämä ei tällä hetkellä ole.

Kurosen kysyessä pariin kohdistuneista lehtikirjoituksista ja yhteiskuvien poistamisesta sekä siitä, onko parin arki tulikivenkatkuista, sekä Janne ja Jonna olivat hiljaa ensin.

– Janne voi tohon varmaan vastata, koska Jannehan nämä on aiheuttanut, Jonna tylytti.

– On tullut kohdeltua vähän huonosti Jonnaa ja Jonna on vähän suuttunut, Janne myönsi.

Sen jälkeen Kuronen kysyi parin yhteisistä tulevaisuudensuunnitelmista. Jälleen seurasi hlijaisuus.

– Niin?! Jonna totesi tuijottaen Janne.

– Siis Onko teillä nyt joku tilanne päällä kun te olette noin vaikeina tulevaisuuteen liittyvistä kysymyksistä?, juontaja kysyi.

– No vähän, Jonna vastasi.

Kurosen kysyessä pystyykö pari puhumaan keskinäisistä asioistaan Janne vakuutti, että pystyy. Jonna oli toista mieltä.

– Niin, sinä et pysty, hän totesi tuijottaen miestään.

Katso koko haastattelu tästä

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Temptation Islandissa vuonna 2017 nähty sinkku-Mari, 22, kumoaa yleisen käsityksen TIS-sinkuista – ja paljastaa asian, jota tv-katsojille ei näytetä4.4.2019 04.00
HS: Temptation Islandin raju iltanuotio sai Sami Kurosen kyseenalaistamaan koko ohjelman – "kuinka pitkälle oikein voidaan mennä"28.3.2019 04.30
"Apua, paljasta pintaa ihan liikaa" – Sinkku-Janina, 21, järkyttyi nähtyään ensivilauksen reissustaan Temptation Islandilla27.2.2019 04.00

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Uusimmat

Luetuimmat