Viihde

Uhkarohkeaa seksiaktia on kokeillut jopa joka viides suomalainen – onko tämä sinunkin juttusi?

Arkisto

Suomalaisista 21 prosenttia kertoo joskus kokeilleensa seksin harrastamista julkisella paikalla, kertoo Kaalimato.comin teettämä tutkimus. Julkinen lemmiskely vaikuttaa kiinnostavan yhä useampaa, sillä lisäksi 13 prosenttia olisi kiinnostunut sellaista kokeilemaan.

– Julkisella paikalla seksin harrastamisessa voi kiihottaa kiinnijäämisen riski ja sen mukanaan tuoma kutkuttava jännitys. Adrenaliiniryöppy saattaa joillakin myös lisätä nautintoa. Klassisimpia paikkoja tällaiselle toiminnalle ovat esimerkiksi rannat, vaateliikkeiden pukukopit, taloyhtiöiden pyykkituvat, hotellien rauhallisemmat käytävät sekä metsät. Seksuaalinen kanssakäyminen julkisella paikalla vaatii myös rohkeutta. Kun kaikki sujuu hyvin, voi se lisätä henkilön itsevarmuutta, Kaalimadon seksuaaliterapeutti Annukka Lavikainen kertoo.

Julkisella paikalla rakastelu houkuttaa kyselyn mukaan huomattavasti enemmän suomalaisia miehiä kuin naisia. Miehistä vajaa viidennes on halukkaita kokeilemaan seksin harrastamista julkisella paikalla. Naisilla vastaava luku on yhdeksän prosenttia.

Suurinta kiinnostusta julkiseen lemmiskelyyn osoittavat 25–34-vuotiaat suomalaiset, joista vajaa neljännes on avoimia harrastamaan seksiä julkisella paikalla. Toiseksi eniten kiinnostuneita ovat 18–24-vuotiaat suomalaise

– Seksiä julkisella paikalla on aikaisemmin pidetty varsin arveluttavana asiana. Tänä päivänä seksuaalinen vapaamielisyys on kuitenkin lisääntynyt nuorten ja nuorten aikuisten keskuudessa, joka näkyy esimerkiksi myös kasvaneena kiinnostuksena BDSM:ää kohtaan, Lavikainen sanoo.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Uusimmat

Luetuimmat