Viihde

20-vuotias nainen harrasti suuseksiä lenkkipolun varressa, 18-vuotias nautti sooloseksistä rannalla. – suomalaisnaiset paljastavat seksikokemuksiaan julkisella paikalla

Arkisto

Suomalaisista 21 prosenttia kertoo joskus kokeilleensa seksin harrastamista julkisella paikalla, kertoo Kaalimato.comin tekemä verkkotutkimus.

Yritys kysyi verkkosivuillaan, millaisia kokemuksia suomalaisilla on julkisella paikalla seksin harrastamisesta. Tuloksista selvisi, että suomalaiset hakevat julkisista paikoista ennen kaikkea jännityksen tunnetta. 

– Tuli kerran harrastettua seksiä pyörävarastossa. Oli kyllä ihanaa, kunnes kuului askeleita ja oli pakko rauhoittua – siihen se sitten loppui, mutta aivan ihana kokemus, nainen 23 vuotta kertoo.

–Harrastamme mieheni kanssa usein kiihkeää suuseksiä metsän lenkkipoluilla… Puun takana suihinoton antaminen miehen yrittäessä pitää volyymitasoaan alhaalla lenkkeilijöiden ohi kulkiessa on ihan huikeaa! Olemme myös harkinneet kinkympää suuntaa lenkkiseikkailuille kaulapannan ja talutushihnan muodossa… Katsotaan, josko sitä kesäöinä uskaltaisi -nainen ja mies, 20 vuotta paljastavat.

– Teimme aviovuosiemme alkutaipaleella ”seksimatkoja” metsiin, rannoille, ravintoloiden vessoihin, mieheni työpaikalle… Nautimme siitä jännityksestä, joka mahdollisessa kiinnijäämisessä oli. Lasten syntymän jälkeen seksimatkailu julkisiin paikkoihin on jäänyt. Ehkä elvytämme perinteen eläkeiässä.” -nainen, 42 vuotta uskoutuu.

– Aikoinaan poikaystäväni kanssa tuli peuhattua invavessoissa sekä vaatekauppojen pukukopeissa. Oli siinä se ihana jännitys ja kuumotus. Myös sooloseksiä on tullut esimerkiksi järven rannalla tehtyä, nainen, 18 vuotta toteaa..

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Uhkarohkeaa seksiaktia on kokeillut jopa joka viides suomalainen – onko tämä sinunkin juttusi?13.4.2019 05.00
30-vuotias nainen harrasti melko erikoista seksiä lentokoneen vessassa – "parempaa kuin mikään mitä olen kokenut tavallisten miesten kanssa"31.10.2018 15.30
Anna, 27, alkoi tehdä pornoa rahoittaakseen tiede-opintonsa – kertoo nyt miksi jäi koukkuun seksiin kameran edessä12.4.2019 03.50

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Uusimmat

Luetuimmat