Puheenaihe

Mikropeniksen kanssa elävä mies avautuu seksielämästään – paljastaa asian, jota "prinssinakille" naureskelevat eivät tajua

Kuvituskuva.

Tomi Kangasniemi

Pieneen penikseen liitetään yhteiskunnassamme yhä paljon painolastia.

Se on yleinen mieheen kohdistettava loukkaus ja pilkan aihe. Men's Health lehteen kirjoittava mies haluaakin nyt omalla tarinallaan avata pienemmän varustuksen omaavien kokemuksia.

Mies kertoo, että hänen peniksensä on löysänä noin 2,5 senttiä pitkä ja erektiossa 6,8 senttiä. Mies kuvailee varustustaan "kahden prinssinakin veroiseksi":

– Olen elämäni aikana hävennyt sitä suunnattomasti ja se johtuu suurilta osin siitä, miten olen kuullut naisten puhuvan asiasta. Lukemattomia kertoja olen kuullut naisten pilkkaavan miehiä heidän miehuutensa koosta. Kerran kuulin sattumalta kahden naisen keskustelevan asiasta ja toinen sanoi, että pienipeniksisten miesten tulisi ripustaa kaulaansa varoituskyltti naisia varten, hän kirjoittaa.

35-vuotiaalla miehellä ei hänen kertomansa mukaan ole ollut koko elämänsä aikana kuin yksi seksikokemus. Se on miehen oma valinta, sillä edellinen kerta oli melkoisen karu.

– 12 vuotta sitten aloimme hommiin todella viehättävän opiskelijan kanssa. Kun riisuuduimme, hän tuijotti penistäni ja nosti kätensä suun eteen kikattaen samalla ja mutisten "ok". Itse akti oli todella turhauttava, sillä kondomi ei pysynyt päällä ja penikseni lipsahteli koko ajan ulos. Nainen myös kyseli jatkuvasti, että onko se jo sisällä. Kuolin joka kerta sisäisesti hänen sanoessaan sen.

– Yritin kyllä tyydyttää häntä suullani, mutta sekään ei onnistunut. Lopulta hän nousi turhautuneena sängystä ja sanoi, että tarvitsee lasin vettä.

Miehen mukaan häpeää lisää myös media, jonka ohjelmissa usein ison peniksen merkitystä korostetaan

– Kun Donald Trump sanoo naisten kehosta jotain mollaavaa, hän aivan oikeutetusti aiheuttaa kohun. Mutta kun hänestä tehtyä, mikropeniksellä varustettua, taidekuvaa levitetään julkisuudessa, sitä pidetään vitsinä.

– Mikropeniksen omaavat miehet tietävät olevansa huonosti varusteltuja. Ei heitä tarvitse siitä jatkuvasti muistuttaa. Jos näen viehättävän naisen, niin ei minua kiinnosta mitä hänellä on housuissaan, vaan sydämessään. Toivoisin, että muut voisivat katsoa pienen penikseni ohi. Ehkä silloin minäkin voisin.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Mies pidensi penistään yli 2 cm neljässä viikossa laitteen avulla – tyttöystävän kommentti sai heittämään laitteen roskiin8.4.2019 03.50
Mies, ethän tee peniksellesi näin – saatat vaurioittaa sitä vakavasti ja pysyvästi28.3.2019 04.00
IL: Amanda Harkimo sai kuvan miehen peniksestä – päätti kerrankin vastata nähtyään lähettäjän kuvan2.4.2019 04.00

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Uusimmat

Luetuimmat