Viihde

Lola Odusoga paljastaa blogissaan: Selviytyjät-kisassa jopa hengenvaarallinen hetki – tuotannon turvallisuustiimi joutui puuttumaan peliin

Toni Tervo

Monille tv-katsojille on viimeistään tällä kaudella käynyt selväksi, että Selviytyjät Suomessa voidaan nähdä myös aitoja vaaratilanteita.

Kilpailijoita toki valvotaan, mutta se ei estä kaikkea. Esimerkiksi juuri eduskuntaan päässyt Marko Asell joutui käärmeen hyökkäyksen kohteeksi.

Sunnuntaina ohjelmasta pudonnut Lola Odusoga paljastaa Apu-lehden blogissaan, että viimeisimmässä koskemattomuuskilpailussa oli myös hengenvaarallinen elementti.

– Olimme koko kisan ajan kuulleet varoituksia yhdestä erittäin vaarallisesta ja suuresta meduusasta, jota varten meillä oli omat ensiaputarvikkeet valmiudessa leirissä. Tämä oli onneksi jäänyt meiltä vielä kohtaamatta, hän kirjoittaa.

– Asettuessamme paikoillemme näiden omituisten rakennelmien lähelle, jotain isoa näkyi lipuvan veden pinnan alla aivan meidän vierestämme. Yök. Siinä se nyt oli, pelätty hyvin myrkyllinen ja valtava meduusa, jonka polttavat rihmat olivat lähemmäs metrin mittaiset.

Ex-missin mukaan tässä tilanteessa tuotannon turvallisuustiimi puuttui peliin.

– Ympärillämme oli tietysti turvallisuusihmisiä passissa, ja heistä eräs siirteli useammankin tällaisen ison luontokappaleen pois meidän pelikentältämme. Voin kertoa, ettei kenenkään kilpailijan päällimmäinen ajatus ollut, että haluaisi ainakaan pudota veteen sellaisena hetkenä, kun ei itse valitsisi. Tai ei ainakaan minun.

Odusoga päättikin pudottautua kisasta pois nopeasti katsottuaan ensin veteen, että reitti on selvä. Naisen päätös tarkoitti käytännössä myös sitä, että hänen pelinsä koko Selviytyjissä päättyi.

Odusogan mukaan heimoneuvostossa oli tunne pettymyksen sijaan kuitenkin helpotus.

– Rentouduin ja ajattelin, että oli kuin paratiisiin pääsyä odotellessa. Resortin puolella minua odottaisivat monet hyvät tyypit Tuulia lukuunottamatta, Lotta, Veronica sekä Marko. Ei ollut kauhean vaikea miettiä kummassa seurassa tästä eteenpäin itse mieluummin olisi. Tuntui etten malta odottaa pois pääsyä, ja se myös näkyi. Kisa oli kisattu, eikä pettymystä tullut. Helpotus sen sijaan tuli, sillä tähän päättyisi yksi haastava ja aivan ikimuistoinen pieni aikakausi elämässä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Yläosaton Lola Odusoga joutui lääkärissä kiusalliseen tilanteeseen – Radioplay: naista tutkivan tohtori kommentti hämmensi8.11.2018 04.00
Lola Odusogan ex-mies nöyryytti missiä karulla tavalla – Apu-blogi: tällaista ei kenellekään naiselle pitäisi tehdä4.2.2019 04.00
Jättimoka Selviytyjät Suomen kulisseissa? Lola Odusoga kertoo saaneensa massiivisen etulyöntiaseman juonitteluun – "Sain tietoa, jota mulla ei todellakaan pitänyt olla"27.3.2019 04.00

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Uusimmat

Luetuimmat