Viihde

Temptation Islandin Iiron likaisen härskit kommentit sinkku-Pauliinasta pöyristyttävät – nyt avautuu miehen Meiju-puoliso

Meiju ja Iiro ennen kauden alkua.

Toni Tervo

Temptation Islandissa nähtiin keskiviikkona jälleen vajoaminen uusiin syvyyksiin, kun varattu Iiro innostui vähän liikaa saarelle saapuneesta sinkku-Paulinasta.

– Ei vittu se Pauliina oli mun makuun. Ei herran jumala. Jumalauta ois ollu kiva vittu repii vittuun ne farkkusortsit siitä. Vittu se oli porno! Jumalauta oikeen semmonen, mä tiedän, ku se vittu istuu siihen munan päälle, ni jumalauta mä tykkään siitä, Iiro hekumoi huoneessaan ilmeisesti kamerat unohtaen.

Torstaina katsojat pääsevät näkemään miehen Meiju-puolison reaktion hänen nähdessään miehensä sikailun videolta. Meiju ei sitä katsojille lähde spoilaamaan, mutta kertoo Iiron edesottamusten saarella pöyristyttäneen naista niin paikan päällä kuin uudestaan televisiossakin katsottuna.

– Se kyllä järkyttää yhä ihan suunnattomasti. Esimerkiksi tässä Pauliina-jutussa Iiro kertoi luoneensa ensin yhteyden Janinaan, mutta kun saarelle ilmaantuikin uusi kaunis nainen, niin yhtäkkiä hänestä löytyikin se yhteys. Se tuntui pahalta, että Iiro loukkasi siellä minun lisäkseni myös jotain muuta. Ja olihan se, mitä hän sanoi Pauliinasta ihan kamalaa näin naisen näkökulmasta.

Toinen Meijun mieleen elävästi jäänyt Iiro-tapahtuma oli miehen yksityiskohtaiset paljastukset parin seksielämästä. Iiro rempseästi paljasti sekä saaren asukeille että tuhansille tv-katsojille minne kaikkialle Meiju antaa miehen laueta parin harrastaessa seksiä.

– Se oli tosi loukkaavaa. Yhä useammat ovat oppineet tunnistamaan minut ohjelman kautta ja hän menee puhumaan jotain tuollaista. Ymmärrän sen, että seksistä ja seksuaalisuudesta on kiva puhua. Mutta se, että menee puhumaan jotain noin intiimiä. Se loukkasi eniten.

Saarella Iiron tunnusmerkiksi vaikuttaa mudostuneen kauniit puherat kameran edessä tehdyissä haastatteluissa ja sen jälkeen rasvaiset jutut bileissä ilmeisesti kamerat täysin unohtaen. Meijun on tästä asiasta iloinen.

– Omalla tavallaan on hyvä, että hän tuolla tavalla unohtaa ne kamerat ja näyttää omaa käytöstää. Omalla tavalla se on siistiä nähdä oma kumppani noin, vaikka se onkin ihan hirveää, nainen nauraa.

Vaatemyyjänä työskentelevä nainen kertoo saaneensa ohjelmasta suurimmaksi osaksi positiivista palautetta ja sympatiaa.

– Monet ovat sanoneet, että on hienoa kuinka en anna itseäni kohdella ihan miten sattuu ja arvostan itseäni. Se tuntuu hyvältä. Vaikka itse omaa kännistä sönköttämistä onkin karua katsella.

Yhdestä seikasta negatiivista palautetta on kuitenkin ollut. Moni on nimittäin huomannut, että Meijun silmät vaihtavat saarella satunnaisesti väriä.

– Käytin saarella aina välillä sinisiä piilolinssejä. Oikeasti silmieni väri on ruskea tai melkein jopa musta. Huomasin, että silmien värin muuttaminen muuttaa ulkonäköä aika paljon ja se oli puhtaasti tyyliseikka. Tosin nyt kun katson sitä tv:stä, ei se näytä minustakaan enää niin hyvältä.

Temptation Island on vielä useita viikkoja televisiossa ja katsojille selviää vasta myöhemmin miten Meijun ja Iiron suhteen käy. Ottamatta siihen kantaa Meiju toteaa, että omat tulevaisuudensuunnitelmat ovat yhä auki.

– Ne olivat sitä jo ennen saarelle lähtöä ja siksi ehkä lähdinkin Temppareihin mukaan uudestaan. En osaa vielä sanoa, mitä tulevaisuudessa teen. Kyllähän tosi-tv:n tekemiseen jää koukkuun. Mutta toivottavasti minun osaltani parisuhdeohjelmat on nyt nähty, hän nauraa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

TIS-sinkku Pauliina, 24, paljastaa – läheiset välit toisen Temptation Island Suomi -kilpailijan kanssa saaren ulkopuolella6.3.2019 03.50
"Apua, paljasta pintaa ihan liikaa" – Sinkku-Janina, 21, järkyttyi nähtyään ensivilauksen reissustaan Temptation Islandilla27.2.2019 04.00
HS: Temptation Islandin raju iltanuotio sai Sami Kurosen kyseenalaistamaan koko ohjelman – "kuinka pitkälle oikein voidaan mennä"28.3.2019 04.30

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Uusimmat

Luetuimmat