Puheenaihe

Tässä on VR:n junien ravintolavaunujen ylivoimainen hittiruoka – myydään vuodessa jopa yli 80 000 annosta

Ravintolavaunut ovat uudistuneet. 

VR

VR:n ravintolavaunujen tarjoamien palveluiden suosio on vahvassa kasvussa. Parin viime vuoden aikana kasvua on tullut 20 prosenttia.

Ravintolavaunujen tarjontaa ja konseptia on uudistettu vuodesta 2018 alkaen, mutta perinteiset ruoka-annokset ovat edelleen myyntilistan kärjessä.

– Lihapullat ovat kaikkien aikojen suosituin tuotteemme, vuodessa niitä menee yli 80 000 annosta. Myös lohikeitto pitää pintansa vuodesta toiseen, lausuu tiedotteessa VR:n matkustajaliikenteen johtaja Maisa Romanainen.

Juomista maistuu kahvi, jota myydään ravintolavaunuissa yli 1,6 miljoonaa kuppia vuodessa.

– Suurin osa tuotteista on kotimaisia, mikä korostuu myös asiakkaiden toiveissa. Tarjoamme täyden menun aamiaisesta lounaaseen ja pikkupurtaviin. Hyödynnämme mahdollisimman paljon myös pientuottajia, kertoo Romanainen.

Myös ravintolavaunujen ilmettä on uudistettu ja sen lisäksi VR on tilannut seitsemän uutta ravintolavaunua, jotka tulevat liikenteeseen vuosien 2021–2022 aikana.

Uusien vaunujen liikenteen tulon jälkeen ravintolavaunuja on yhteensä 68 kappaletta. Niissä kaukoliikenteen junissa, joissa ei ole ravintolavaunua, palvelee kiertävä myyntikärry.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Tässä on suomalaisten suosikkiruoka lounaalla – aiotko itse syödä tätä tänään?18.3.2019 04.30
HS: Kotipizzan uusi omistaja maistoi suomalaisten suosikkipizzaa ja reagoi heti – "Norjassa ei söisi kukaan"20.3.2019 04.00
Tätä on odotettu! – MTV: Suomalaisten suosikkilimua saadaan vihdoinkin myös 1,5 litran jättipulloissa4.3.2019 04.15

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Uusimmat

Luetuimmat