Puheenaihe

Virpi Kätkä, 49, on uskomattoman tiukassa kunnossa – Kuva: sai Selviytyjät-kuvauksissa oivalluksen, joka näkyy yhä naisen kropassa

Virpi Kätkä kummityttönsä kanssa Hampton Bayn avajaisissa.

Toni Tervo

Ennen Selviytyjät Suomi -ohjelmaan menemistä, Virpi Kätkä,49, ei pahemmin urheillut.

– Olin ihan rapakunnossa. Hengästyin juostessa sadan metrin jälkeen, nainen päivitteli Hampton Bayn terassin avajaisissa.

Filippiinien viidakossa käytävät raskaat koettelemukset kuitenkin sytyttivät laulajassa uudenlaisen ajatuksen. Urheilunhimon.

– Sehän oli yksi iso urheiluleiri. Siellä kilpailujen tiimellyksessä kyllä oppi rajansa. Kun tulin sieltä pois, niin painoa oli pudonnut aika hyvin. Siitä sitten jäi sellainen olo, että minä lähden lenkille enkä päästä itseäni enää niin huonoon kuntoon, Kätkä hymyilee.

Aurinkoisella terassilla noin vuoden kuntokuurin tulokset näkyvät. Hyväkuntoisen kropan lisäksi laulaja kertoo henkisen hyvinvointinsa parantuneen.

– Liikunnan lisäksi myös ruokatottumukset menivät uusiksi. Mukaan tuli parempaa ruokaa ja säännöllisempi ruokarytmi. Tällä hetkellä on tosi hyvä olla.

Muutoksen myötä jo vuosia kasvanut itsevarmuus on myös lisääntynyt.

– Aikoinaan olin tosi epävarma ja ujokin, vaikka toki olen aina ollut tällainen luonnonlapsi. Haaveilin tähteydestä ja pikkutyttönä harjoittelin jo oman nimikirjoituksen kirjoittamista. Sitten kun suosiota tuli, en uskaltanut oikein puhua ihmisille. Nimikirjoituksen antaminen tuntui kauhistuttavalta.

Iän ja kokemuksen myötä varmuutta kuitenkin tuli.

– Ikä on ihana asia. Enää en jännitä esiintymisiä tai haastatteluja. Pystyn helpommin hymyilemään ja olemaan oma itseni. Enää en ujostele mitään.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Miss Suomi -finalisti Mirella, 25, todella timmissä kunnossa – Kuva: järkyttyi nähtyään painonsa missikisojen jälkeen8.2.2019 03.50
Mailis Penttilä timmissä kunnossa – Kuva: kroppaansa tyytymätön nainen aloitti tankotanssin ja kovan salitreenin15.10.2018 04.00
Pian, 28, treenattu kroppa ihastutti tuomariston toisensa perään – hetki ennen viimeiseksi jäänyttä fitnesskilpailua hän tajusi jotain ja lopetti uransa22.3.2019 04.00

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Uusimmat

Luetuimmat