Puheenaihe

Sinkku-Jenny, 35, kyllästyi Tinderiin ja antaa nyt kiinnostuneille miehille suoran pyynnön – vinkkaa myös kikan jolla tehdä naiseen vaikutus jo ennen ensitreffejä

Toni Tervo

Viestejä Tinderissä. Treffipyyntöjä sosiaalisessa mediassa.

Jenny Helenius, 35, on iloinen saamastaan huomiosta, mutta viime aikoina hän on huomannut kaipaavansa hiukan vanhanaikaisempaa lähestymistapaa.

– Minulla ei viime aikoina ole enää ole ollut aikaa oikeastaan Tinderille ja olen siihen vähän kyllästynyt. Nykyään kaikki yhteydenotot tulevat sosiaalisen median kautta, mutta itse kaipaisin sellaista perinteistä lähestymistä miehiltä enemmän. Että joku tulisi vaan höpöttelemään, sitten siinä jännittäisi pyytääkö toinen numeroa ja sen jälkeen jännittäisi, että soittaako hän. Ehkä olen vähän vanhanaikainen, Helenius hymyilee Hampton Bayn terassin avajaisissa.

Bachelorette Suomi -ohjelmasta tuttu nainen on tällä hetkellä edelleen sinkku. Olotila ei naista haittaa, joskin hän soisi sen muuttuvan pian.

– En ole ikinä uskonut käsitykseen "sinkkukesästä". Kivempi sille rannalle olisi mennä oman kullan kainalossa. Mutta hyvä on näinkin. Ehdin nähdä paljon kavereita.

Entä kuinka kiinnostuneen miehen kannattaisi Heleniusta lähestyä? Nainen antaa yhden hyvän vinkin, joka pätee etenkin ensitreffejä miettiessä.

– Pidän todella paljon siitä, että mies on vähän miettinyt treffejä etukäteen. Esimerkiksi jos ehdottaa vaikka sitä kahville meno, niin on miettinyt kahvilan valmiiksi. Eikä ala kysellä, että mihin haluaisin mennä? Eikä niiden treffien tarvitse olla skumpan juomista hotelli Kämpissä. Mutta jos näkyy, että mies on vähän panostanut suunnitteluun, niin se tekee vaikutuksen.

Matkailusta pitävä Helenius suunnittelee tänä kesänä keskittyvänsä ensimmäistä kertaa vuosiin kotimaanmatkailuun.

– Puhutaan kuinka lentämistä pitäisi vähentää ja itse olen kyllä viime vuosina lentänyt luvattoman paljon. Nyt on siis hyvä hetki reissata Suomessa, vaikka toki euroopassakin on monta ihanaa kaupunkia, joissa haluaisin vielä käydä.

– Haluaisin päästä käymään Lapissa. Suunnitelmani on joskus päästä vaeltamaan karhunkierros. Mutta vaikka minulla erätaitoja vähän onkin, niin tarvitsisin siihen kyllä mukaan jonkun osaavamman, nainen nauraa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Eliisa, 36, kyllästyi olemaan sinkku ja päätti kokeilla "äärimmäistä live-tinderiä" – "En muista koska minulla olisi ollut näin hauskaa"18.2.2019 04.00
Bachelorette-Jenny kertoo karmeimman treffikokemuksensa – ulkomaalainen mies sai naisen raivostumaan14.9.2018 04.30
VML: Anne Kukkohovi, 48, vietti kiihkeitä sinkkuhetkiä "herrasmiehen" kanssa – "värkit toimivat kuten ennenkin"15.2.2019 03.50

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Uusimmat

Luetuimmat