Viihde

MTV: Henna Peltonen avoimena silikonirinnoistaan ja leikkauksista – nyt mieli on muuttunut melkoisesti

Toni Tervo

Kauneuskirurgia on viime vuosina ollut paljon puhuttava aihe.

Etenkin nuoret naiset turvautuvat sosiaalisen median inspiroimina yhä useammin itsensä "paranteluun" kirurgisten toimenpiteiden tai botoxin avulla. Tätä asiaa on pohtinut myös Henna Peltonen, joka puhuu asiasta MTV:n videohaastattelussa.

– Se on totta, että niitä otetaan usein. Se on tätä päivää. Toisaalta haluaisin vähän hidastaa sitä kehitystä. Se on mielestäni lähtenyt vähän käsistä. Ihan alaikäisilläkin tytöillä on listä asioista, joita he haluavat korjata itsessään. Ja se on tosi surullista. Koitan tuoda nuorille tytöille sellaista esimerkkiä, että on ok olla täysin oma itsensä. Ja kelpaa sellaisena kuin on, Peltonen kertoo videolla.

Peltonen itsekin sortui nuorena kauneuskirurgiaan ja kävi suurentamassa rintansa implanttien avulla. Tänä päivänä hänellä on niihin hiukan erilainen suhtautuminen.

– Mullahan on implantit. Ne on joskus nuorena otettu. En varmaan tänä päivänä enää ottaisi. Tällä hetkellä en aio poistattaa niitä, mutta olen ajatellut, että mahdollisesti jossain kohtaa tulevaisuudessa voisin poistattaa. Niissä on riskejä ja joskus nuorena ei ole tullut tällaisia asioita mietittyä.

Peltonen luotsaa parhaillaan luonnonkauniita naisia etsivää Miss EW -kilpailua, jossa kauneusleikkaukset eivät ole sallittuja. Iltamakasiinille nainen kertoi, että hakijoita on ollut runsaasti.

 – Meillä loppui juuri haku ja olin tosi yllättynyt kuinka paljon hakemuksia tuli. Alun perin semifinaaliin piti ottaa 15 tyttöä. Hakemuksia oli kuitenkin niin paljon ja niin hyviä, että päätimmekin ottaa 20.

Kilpailussa ei sallita lainkaan kauneusleikkauksia tai muita korjaavia toimenpiteitä. Peltosen mukaan osallistujat ovatkin sisäistäneet tämän hyvin.

– Hakijoita on aika laidasta laitaan. On kokeneita kisaajia ja ensikertalaisia. Joistakin näkyy, että he ovat luonnonlahjakkuuksia, nainen kehuu.

– Kilpailussa pärjätkseen pitää olla totta kai kauneutta. Onhan tämä missikilpailu. Mutta enemmän haetaan kokonaista pakettia, jolla on sisäistä kauneutta ja karismaa. Teennäisyydellä ei pärjää. Se näkyy pitkälle läpi.

Katso Peltosen haastattelu MTV:n videolta

 

 

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Henna Peltonen, 35, timmissä kesäkunnossa – Kuva: edusti tyylikkäänä terassin avajaisissa27.4.2019 04.45
Miss Helsinki Ninan, 25, ex-poikaystävä vaati naista ottamaan silikonirinnat – "rinnat ovat oikeasti yksi osa kehossani, minkä suhteen luoja on siunannut minua"8.3.2019 04.00
Tyttöystävä hankki isommat rinnat perintörahoilla – poikaystävän reaktio silikoneihin tyrmistytti naisen26.10.2018 04.30

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Uusimmat

Luetuimmat