Viihde

Missi-Mirella julkaisi iloisen bikinikuvan, vaikka oikeasti itki kotona verkkarit päällä – taustalla karun totuuden paljastuminen poikaystävästä

Toni Tervo

Mirella Merivirta oli pitkään miettinyt poikaystävänsä käytöstä.

– Hän alkoi suhtautumaan tosi negatiivisesti esimerkiksi siihen, kun kysyin, että mitä kuuluu. Vastaus saattoi olla, että "älä kysele". Sitten saatoin nähdä somesta, että hän on jossain juhlimassa, enkä tiennyt siitä itse mitään. Olin tosi hämilläni, Merivirta kertoo.

 

Pariskunta oli seurustellut teini-ikäisestä asti. Ryppy rakkauteen oli kuitenkin ilmaantunut Merivirran päästyä Miss Suomi -finaaliin.

– Hän ei koskaan katsonut missijuttujani tosi hyvällä, vaan piti niitä enemmänkin turhina.

Viimeisen missikiertueen aikana kaksikko päättikin erota, mutta palasi sen päätytyttyä kuitenkin yhteen.

– Se tuntui silloin oikealta ja olin varma, että näin kuuluikin tapahtua, missifinalisti toteaa.

Outo käytös kuitenkin vaivasi naista. Silti hän ei olisi uskonut mitä tulisi pian löytämään.

– Hän oli luonani yötä ja nukkui vieressäni. Tunsin hänen puhelimensa painavan kroppaani vasten ja siirsin sitä. Hän oli ennen nukahtamistaan katsonut leffaa ja ajattelin laittaa sen pois päältä. Leffan lisäksi näytöllä oli auki myös chat-ikkuna Kik-sovelluksesta. Siinä oli viestejä joltain naiselta.

Merivirta nappasi puhelimen ja lukittautui vessaan. Pian hänelle paljastui karu totuus.

– Siellä puhelimessa oli viestejä useilta naisilta, kuvia, joita hän oli heille lähetellyt ja joita he olivat lähetelleet hänelle. Oli aika selvä, että hän oli minua pettänyt.

 

Merivirta otti asian heti puheeksi miehensä kanssa.

– Siitä tuli aika ruma ero lopulta. Hän muun muassa sanoi, että erosi minusta henkisesti jo vuosia sitten.

Seuraavat viikot menivät sumussa, eikä Merivirta muista niistä paljon mitään.

– Olin ollut yhden miehen kanssa koko elämäni ja ajattelin, että niin tulee myös olemaan. Olin kuin kävelevä zombie.

Sosiaalisessa mediassa Mirellaa seuraavat eivät tätä episodia ole kuitenkaan todennäköisesti huomanneet.

– Olen tahallisesti piilottanut sitä ja julkaissut vaan positiivisia kuvia. Olihan se vähän ehkä absurdia julkaista iloinen bikinikuva samalla kun oikeasti itkee sängysä verkkarit päällä. Voin kyllä puhua tästä avoimesti ja antaa muille vertaistukea, mutta someani en halua pitää purkautumiskanavana.

Tällä hetkellä nainen kertoo käyttävänsä paljon aikaa treenaamiseen ja töihin. Varsinaisesti villiä sinkkuelämää hän ei ole alkanut viettää.

– Kyllä jotain viestiä miehiltä on kuitenkin tullut, hän virnistää.

– Haluaisin miehen, jolla on jalat maassa, hyvä itsetunto ja osaa vähän heittäytyä. Millään työpaikalla tai sellaisella ei ole niin suurta väliä. Tämä tapahtuma on sinänsä opettanut paljon.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Henkilön (@mirellajasmin) jakama julkaisu

 

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Miss Suomi -finalisti Mirella, 25, todella timmissä kunnossa – Kuva: järkyttyi nähtyään painonsa missikisojen jälkeen8.2.2019 03.50
Mirellan, 25, unelma murskattiin suorassa lähetyksessä suomalaisten katsellessa – "itkin koko seuraavan aamun"19.10.2018 04.00
Miss Helsinki Ninan, 25, ex-poikaystävä vaati naista ottamaan silikonirinnat – "rinnat ovat oikeasti yksi osa kehossani, minkä suhteen luoja on siunannut minua"8.3.2019 04.00

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Uusimmat

Luetuimmat