Puheenaihe

Viking Linen nerokas ratkaisu: sai yli 22 000 suomalaista kiinnostumaan uudesta laivastaan yksinkertaisella ja halvalla kikalla – "uskomatonta!"

Viking Line

Viking Line ilmoittaa uuden tempauksensa olleen melkoinen menestys.

Risteily-yritys kutsui suomalaiset miettimään nimeä uudelle risteilyalukselleen avoimella kilpailulla. Kilpailussa saatiin melko huikeat 22 486 nimiehdotusta Ruotsista, Suomesta ja Ahvenanmaalta sekä muualta maailmasta.

Näin ollen Viking Line sai uudelle laivalleen huomiota yli 22 tuhannelta henkilöltä käyttämättä merkittäviä summia markkinointiin.

Varustamo kertoo karsineensa nimiehdotukset kymmeneen varteenotettavaan.

– Aluksen nimi on tärkeä asia ja siinä heijastuvat niin perinteet kuin tulevaisuuden toiveet. Useammankin aluksemme nimen päätteenä on -ella kunnianosoituksena varustamon perustajan Gunnar Eklundin puolisolle Ellen Eklundille. Perinteestä poikkesi viimeksi vuonna 2013 Viking Grace, joten ei voi sanoa, että olisimme jääneet kiinni mihinkään tiettyyn nimityyppiin. On uskomatonta, että kaikkiaan 22 486 henkilöä eri puolilla maailmaa innostui tästä nimikilpailusta! Mielestämme kaikki 10 finaaliin valittua nimiehdotusta ovat varteenotettavia vaihtoehtoja, kertoo tiedotteessa Viking Linen Head of Business Development Gustaf Eklund, joka vastaa uuden aluksen kehittämisestä.

Uusi alus aloittaa liikennöinnin Turun ja Tukholman välilllä vuonna 2021-

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Kuva: Tältä näyttää Viking Linen uusi jättilaiva – ja siitä paljastui ominaisuus, joka on maailman huipputasoa5.9.2018 04.15
No nyt – tämä K-18 risteilyalus tarjoilee jäätävää luksusta: tätä kaikkea se sisältää26.1.2019 05.30
27-vuotias mies teki älyttömän tempun risteilyaluksella – tuloksena elinikäinen porttikielto ja yli 300 000 katsojaa kerännyt video25.1.2019 23.00

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Uusimmat

Luetuimmat