Viihde

"Äiti, ethän sä varastanut...?" – 10-vuotiaan tyttären kovaääninen kommentti sai Marjaanan noloksi kaupassa

Marjaana Lehtinen.

Jenni Nissi

Marjaana Lehtinen tiesi aina haluavansa äidiksi. Joskin kun aika hankkia lapsia tuli, moni häntä varoitteli.

– Minulla oli silloin ylipainoa ja aika moni tuli sanomaan, että se voi vaikeuttaa lasten saantia, Lehtinen muistelee.

25-vuotiaana hän kuitenkin sai esikoisensa ja 27-vuotiaana hän oli jo kahden lapsen äiti. Lasten myötä Lehtinen sai myös kimmokkeen pudottaa painoa ja sitä lähtikin huimat 80 kiloa.

– Moni tuntui vähän järkyttyvänkin siitä, että sain kaksi lasta ennen kuin täytin 27. Enhän silloin ollut enää mikään teini, vaan oli vakiduuni ja oma asunto. Kaikki oli täysin suunniteltua, eikä ollut mitään vahinkoja, nainen nauraa.

Lehtinen on vuoden 2017 Miss Plus Size, joka tuo hänelle edelleen edustustehtäviä varsinaisten töiden lisäksi.

– Tiedostan kyllä, että saatan joskus tehdä liikaa töitä. Toisaalta ajattelen, että se mahdollistaa meidän perheelle sitten paljon yhteistä tekemistä, kun on siihen varaa. Mutta eiväthän lomat korvaa läsnäoloa. Tässä puhuessakin nyt on hyvä muistuttaa välillä itseään, että pitää nauttia tästä ajasta, kun he vielä haluavat kanssani olla.

Naisen mukaan on jännittävää ollut huomata miten lapset omaksuvat Lehtisen arkeen ja työhön kuuluvia asioita.

– Tulin kerran kotiin ostettuani Chanelin laukun ja tyttäreni kysyi ensimmäisenä, että onko tuo kaupallinen yhteistyö. Ainakaan hänelle on mahdotonta tehdä piilomainontaa.

– Kerran hänen ollessaan 10-vuotias olimme käymässä kaupassa ja sain sieltä mukaan eräät yhteistyökassit, joissa oli tuotteita. Hän sitten kailotti kovalla äänellä, että "äiti ethän sä varastanut noita tuotteita?". Siinä oli sitten kiva olla, Lehtinen nauraa.

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Missi-Marjaanan, 36, naama ilmestyi yhtäkkiä Tinderiin – nainen repesi täysin nähtyään mitä valeprofiilissa luki12.3.2019 04.00
80-kiloa laihduttanut Marjaana, 35, puki bikinit ensimmäistä kertaa päälleen – hotellin rantabaarissa iski häpeä14.8.2018 04.00
" Miehet himoitsevat uhkeita naisia salaa, vaikka halveksivat meitä julkisesti" – Blogi: Ex-poikaystävän törkeä kommentti sai Marjaana Lehtisen pidättelemään itkua13.10.2018 11.30

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Uusimmat

Luetuimmat