Viihde

IL: Wallu Valpio sai todellisen luksuasunnon Turkista käsittämättömän halvalla – Selviytyjät-tähti maksaa vuodessa yhtä paljon kuin monet suomalaiset kuukaudessa

Toni Tervo

Selviytyjä Suomessa kolmanneksi tullut Wallu Valpio omistaa Turkissa melkoisen luksusasunnon melkoisen halvalla, kertoo Iltalehti.

Lehden mukaan Valpion asunto sijaitsee Alanyan lähellä Emerald Park -lomakompleksista. Asuntokompleksista löytyy muun muassa ulkouima-allas, sisäuima-altaat, kylpyläosasto, kolme erilaista saunaa, tenniskenttä, koripallokenttä, elokuvateatteri, pelihuone sekä hierontahuone.

Lehden mukaan Valpio maksoi asunnosta 34 000 euroa ja vuodessa ja sen vastikkeet ovat lähes häkellyttävän alhaiset, sillä asunnon yhtiövastike ja vakuutukset tekevät vuodessa vain 315 euroa.

Vertailun vuoksi Suomessa kerrostalojen vastikkeet ovat yleensä lähemmäs kahtasataa euroa tai sen yli kuukaudessa.

Valpio kertoo lehdelle, että päätös ostaa asunto syntyi miehen halusta nauttia elämästä eläkepäivien koittaessa.

– Minulla on ollut aina se outo ajatus, että haluan varmistaa elämäni niin, että kun en enää jaksa, elämä on turvattu. Päätin jo aikaa sitten, että ennen kuin täytän 40 vuotta, haluan asunnon lämpimästä maasta. Ensin haaveilin Kambodzasta ja Vietnamista, mutta Pepin syntymä muutti ajatuksia. Tajusin, että loma-asunnon täytyy löytyä lähempää, hän kertoo Ilahdelle.

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Wallu Valpion suuri hämmennys Selviytyjät Suomi -kuvauksissa – luuli tulleensa ihan toiseen ohjelmaan28.1.2019 04.00
Nyt on luksusta: Antti Ketonen nauttii kesästä omatekoisella saunalautalla – jättikokoisessa kelluvassa saunassa kaksi kerrosta, grillitilat....13.5.2019 04.00
No nyt – tämä K-18 risteilyalus tarjoilee jäätävää luksusta: tätä kaikkea se sisältää26.1.2019 05.30

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Uusimmat

Luetuimmat