Viihde

Sinkku-Fanni harrasti seksiä varatun Juhon kanssa useita kertoja Temptation Islandilla: kertoo nyt oman versionsa tapahtumista – "Se oli ihan tietoisesti tehty"

Fanni.

Toni Tervo

Eräs tämän kauden puhutuimmista Tempation Island -tapahtumista on ollut varatun Juhon säätäminen sinkkunaisiin kuuluvan Fannin kanssa.

Kovista humalatiloistaan tuttu mies on kauden kuluessa ehtinyt pettää tyttöystäväänsä Jeninaa useaan otteeseen. Tilanteesta tekee vielä erikoisemman, että miehen seksikumppanina toiminut Fanni on tv-kameroille useaan otteeseen sanonut, ettei ole Juhosta kiinnostunut muuten kuin kaverina.

– Se on mennyt vähän överiksi. Ei minulla mitään tunteita Juhoa kohtaan ollut, mutta en minä hengaile ihmisten kanssa, jotka ovat minulle vastenmielisiä, Fanni toteaa.

Naisen mukaan kaksikko harrasti seksiä viettelysten saarella yhteensä neljä kertaa. Katalysaattori aktille oli aluksi alkoholi, jota saarella olikin runsaasti.

– Kahdesta ensimmäisestä kerrasta ei ollut aluksi oikein minkäänlaista muistikuvaa. Jossain vaiheessa siinä ehkä molemmilla tuli yhtäkkiä sellainen olo, että mitä tässä tapahtuu ja pitäisikö lopettaa. Hommat jäivätkin silloin vähän kesken, Fanni kertoo.

Pelkästään kännin piikkiin touhua ei kuitenkaan voi laittaa, sillä pari harrasti vaakamamboa myös juuri ennen Juhon mentyä katsomaan Sami Kurosen vetämälle iltanuotiolle videota tyttöystävänsä kuulumisista.

– Se oli ihan tietoisesti tehty, Fanni nauraa.

Tv-katsojat pääsivät näkemään myös kuinka melko ehtiväiseksi osoittautunut Juho yksissä juhlissa Fannilta pakit saatuaan päätyi harrastamaan seksiä varatun Sallan kanssa. Fannille asiasta kerrottiin vasta ohjelman loputtua.

– Se lähinnä nauratti. Ei meillä ollut mitään juttua, joten miksi hän ei olisi voinut niin tehdä, nainen hymyilee.

Fanni korostaa monta kertaa, että ei kadu ohjelmassa tehtyjä asioita ja kokee lähteneensä ainoastaan toteuttamaan formaatin vaatimaa tehtävää.

– Ei sitä mitään negatiivista palautettua ole tullut ainakaan minulle henkilökohtaisesti. Joku tyyppi Snapchatissa kysyi, että eikö minua hävetä. Mutta hänenkin kanssaan kun aloin keskustelemaan, niin se muuttui positiiviseksi.

Temptation Islandissa osallistujat juovat lähes kolmen viikon aikana joka toinen päivä alkoholia erilaisten bileiden kylkiäisenä. Jos joku erehtyi kiintiön menevän täyteen, niin Fanni murtaa nämä ennakkoluulot.

– Se ryyppääminen itse asiassa jatkui Suomessa vielä muutaman päivän, kun varsinkin me sinkut kokoonnuimme yhteen bilettämään.

Hän on myös ohjelman jälkeen tavannut Juhon kanssa saarelle tulleen Jeninan.

– Jöbiksen kanssa olemme hyvissä väleissä ja hän oli minulle todella ystävällinen. Ei hän minua syyttänyt mistään ja ymmärsi hyvin mistä oli kyse. Vähän juttelimme Juhosta ja se oli siinä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Temptation Islandin Iiron likaisen härskit kommentit sinkku-Pauliinasta pöyristyttävät – nyt avautuu miehen Meiju-puoliso18.4.2019 04.00
Temptation Islandissa vuonna 2017 nähty sinkku-Mari, 22, kumoaa yleisen käsityksen TIS-sinkuista – ja paljastaa asian, jota tv-katsojille ei näytetä4.4.2019 04.00
"Apua, paljasta pintaa ihan liikaa" – Sinkku-Janina, 21, järkyttyi nähtyään ensivilauksen reissustaan Temptation Islandilla27.2.2019 04.00

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Uusimmat

Luetuimmat