Viihde

Susanna Laineen yllätyspäätös – hyppäsi legendaarisen ohjelman toiseksi juontajaksi

Susanna Laine tekee jälleen uuden aluevalloituksen, kun Tuttu Juttu Show palaa ruutuun. Arkistokuva.

Siitä lähtien, kun talvella uutisoitiin legendaarisen Tuttu Juttu -ohjelman palaavan ruutuun, on arvailtu Timo Koivusalon uutta juontajaparia. Nyt Joel Hallikaisen seuraajaksi on paljastunut Suomen suosituimpiin juontajiin lukeutuva Susanna Laine.Uuden pestin myötä Laine vaihtaa Ylen palveluksesta MTV:lle.

Yleisradiossa Susanna Laine on työskennellyt vuodesta 2014 lähtien TV 1:n Puoli seitsemän -ohjelman toisena juontajana Mikko Kekäläisen rinnalla.

Seinäjoelta kotoisin oleva Susanna Laine nousi julkisuuteen vuonna 2005, kun hänet valittiin Miss Suomen toiseksi perintöprinsessaksi. Samana vuonna hän sijoittui Japanissa pidetyissä Miss International Beauty -kilpailussa kolmanneksi.

Missiuransa jälkeen Laine on tehnyt näyttävän uran viihteen parissa. Hän on myös opiskellut yliopistossa viestintää, ammattikorkeakoulussa musiikkiteatteria ja kulttuurin tuottamista.

Susanna Laine on muiden muassa juontanut Radio Suomipopin Popstudio-ohjelmaa, toiminut seurapiiritoimittajana Tuomas & Juuso Experience -talkshow’ssa Nelosella sekä juontanut Big Brotheria, Pulssia ja Talent Suomi-ohjelmaa.

Hän on myös työskennellyt näyttelijänä teatterissa sekä pienissä rooleissa elokuvissa ja televisiossa.

Lahjakkuuttaan laulajana hän pääsi esittämään Aikakoneessa sijaistaessaan laulajana Heidi Puurulaa äitiysloman ajan vuonna 2009.

Tuttu Juttu Show ´ta esitettiin televisiossa vuosina 1992-2002. Timo Koivusalon aisaparina esiintyi Joel Hallikainen, joka jäi ohjelmasta pois vuonna 2000.

MTV ei edelleenkään paljasta, milloin ohjelma tarkalleen palaa ruutuun.

Juttua muokattu 22.5. klo 9.22. Muokattu otsikossa ollut virhe, että Susanna Laine jättäisi Puoli Seitsemän -ohjelman. Laine jatkaa Tuttu Juttu Shown ohella Puoli Seitsemän -juontajana. Toimitus pahoittelee virhettä

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Uusimmat

Luetuimmat