Viihde

"Suomen seksikkäin taksikuski" Kati löysi uuden miehen: suhde suomalaislaulajaan paljastui – "tuon näköinen nainen kääntää jokaisen miehen pään"

Kati Korhonen

Kati Korhosen arkisto

Miss Suomi -kilpailuun aikoinaan osallistunut taksinkuljettaja Kati Korhonen on löytänyt rinnalleen uuden rakkauden.

Lehdistössä "Suomen seksikkäimmän taksikuskin" -nimikkeen saanut Korhonen seurustelee nykyään laulajan ja viihteen monitoimimiehen Lassi Viljasen kanssa. Viljanen julkaisi hiljattain uuden kappaleen nimeltä Eloveena ja toimii Henna Peltosen aisaparina tulevalla Miss EW -kiertueella.

Pari tapasi toisensa alkuvuodesta.

–  Se on vähän mutkikas juttu, mutta ihan sattumalta muutama kuukausi sitten alkuvuodesta. Tapailemaan päädyttiin yhteisestä ajatuksesta ja halusta pilke silmäkulmassa. Siitä kaikki lähti, Viljanen kertoo.

Molempien työt ovat sellaisia, että he ovat usein tien päällä. Viljasen mukaan myös yhteisiä työprojekteja löytyy.

– Viihdeala vie suuntaan ja toiseen mutta teemme myös vapaa-ajan ulkopuolella töitä yhdessä. Olimme juuri suuressa kansainvälisessä rallitapahtumassa yhdessä, minä juontajana ja Kati promotyttönä sekä palkintogaalassa jakamassa palkintoja.

 – Projektit, joissa olen mukana ovat minun omia töitä ja esiinnyn niissä yksin. Kati tekee mallin ja promoottorin töitä omissa piireissään. Eihän sitä tiedä jos tulevaisuudessa samaan ruutuun joskus eksymme.

Viljasen mukaan häntä ei haittaa, että oma nainen saa paljon huomiota ulkonäkönsä vuoksi.

– Kyllähän tuon näköinen nainen varmasti kääntää jokaisen miehen pään. Se on täysin ok, en ole mustasukkainen.

Laulajan mukaan myös Korhonen ymmärtää miehen työn missimaailmassa tai sen, että hän on omien sanojensa mukaan saanut fanipostina naisten pikkuhousuja.

–  Kati on perillä kaikesta ympärilläni tapahtuvasta. Hän ymmärtää ja hyväksyy sen.

Tällä hetkellä pari harkitsee jo yhteen muuttamista.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Etsintäkuulutetun Janne "Nacci" Tranbergin ex-vaimo astuu ensimmäistä kertaa julkisuuteen – Hanna kertoo nyt erikoishaastattelussa avoimesti millainen oli 10 vuoden parisuhde Suomen etsityimmän rikollisen kanssa8.5.2019 04.00
Milja, 22, on avoimessa suhteessa 36-vuotiaan miehen kanssa – näin parisuhde sujuu kun seksiä saa harrastaa kenen kanssa vaan5.4.2019 04.00
Raimo, 61, hehkuttaa suhdettaan 28-vuotiaaseen Anitaan – pariskunnan ikäeron huomaa vain yhdessä tilanteessa28.2.2019 04.55

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Uusimmat

Luetuimmat