Viihde

Etkö saa unta lentokoneessa? Sara Chafak paljastaa kikan, jolla hän saa lähes aina nukuttua – oletko jo kokeillut?

Sara Chafak

Toni Tervo

Ex-Miss Suomi ja sosiaalisen median vaikuttaja Sara Chafakin työhön kuuluu runsaasti reissaamista.

Haastattelua edeltävänä päivänä hän on juuri ollut Ruotsissa ja sitä ennen Lontoossa. Tämä tarkoittaa luonnollisesti myös sitä, että nainen lentää paljon.

Ja hän inhoaa sitä.

– Se on oikeasti ihan perseestä, missi puuskahtaa.

Varsinkin unen saanti on monelle lentomatkan aikana ongelma. Niin se oli Chafakillekin, mutta vuosien varrella hän on harjaannuttanut itselleen tavan nukahtaa.

– Minuun eivät oikeasti mitkään melatoniinit tepsi. Muutama lasi viiniä auttaa kuitenkin rentoutumaan ja sitä kautta on helpompi saada unta. Varsinkin, jos on valvonut edellisen yön, hän kertoo.

Monet ovat varmasti ottaneetkin alkoholia lennon aikana, mutta Chafak teroittaa, että hänelle toimii nimenomaan viini.

– Esimerkiksi viina vaan piristää. Sitä ei kannata ottaa.

Seuraava reissu on jo Chafakilla tiedossa, sillä hän lentää pian 17 muun kilpailijan kanssa Fort Boyard -ohjelman kuvauksiin. Chafakin kanssa saman kolmen hengen joukkueen muodostavat Salatut elämät -näyttelijä Monika Lindeman sekä Love Island -voittaja Jeffrey Lawman.

– Minua kysyttiin mukaan ja miksi en olisi lähtenyt? Ehkä Selviytyjistä kävi jo ilmi, että tykkään olla mukana tällaisissa hommissa. Olen katsonut nuorempana ohjelman ranskalaista versiota ja pidin siitä paljon.

Vahvuutenaan hän pitää ketteryyttä ja terävää päätä.

– Tasapaino ei kuitenkaan ole varsinaisesti vahvuuteni. Toivottavasti en joudu mihinkään pyörivään tuoliin. Olisi tosi hienoa oksentaa siellä, missi nauraa.

Chafakin mielletään monesti olevan sosiaalisen median ammattilainen, mutta se on titteli, jota hän ei itse tunnista oikein omakseen.

– En ole ikinä tietoisesti millään tavalla kasvattanut seuraajiani esimerkiksi Instagramissa. Se on minulle yhä tänä päivänä henkilökohtainen projekti. Totta kai joskus on kiva tehdä jotain kaupallisia yhteistöitä, mutta ne ovat minulla aika pientä. Monella somevaikuttajalla se some on melkein pelkästään niitä.

– Huomaan kyllä olevani inhottavan paljon puhelimella, vaikka osaan olla ilman sitäkin. Siinäkin mielessä nämä Fort Boyardin kuvaukset ovat kivoja, että pääsee olemaan ilman kännykkää, nainen hymyilee.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Jaajo Linnonmaa ja suomalainen Mika saivat neronleimauksen lentokoneessa – 10 vuotta myöhemmin kaupungit jonottavat päästäkseen osingoille7.5.2019 04.00
30-vuotias nainen harrasti melko erikoista seksiä lentokoneen vessassa – "parempaa kuin mikään mitä olen kokenut tavallisten miesten kanssa"31.10.2018 15.30
Miksi lentokoneen ikkunaluukut pitää nostaa ylös ennen nousua ja laskua? – Stuertti paljastaa syyn ja kertoo, miksi se voi pelastaa ihmishenkiä14.7.2018 21.25

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Uusimmat

Luetuimmat