Viihde

IS: Suomalaisella Tapanilla, 36, yllätysrooli Game of Thronesin viimeisessä jaksossa – miehen teos sai miljoonien yleisön

Game of Thrones näkyy maailmalla ja myös Suomessa monella tavalla. Tässä tehdään Ylläkselle Game of Thrones -lumilinnaa.

Tuomas Kurtakko

Game of Thrones sai loppuhuipennuksensa maanantaina. Sarjan 8 kauden 6 jakso toi ratkaisun lähes 10 vuoden odotukseen.

Sarjassa on lähes koko sen keston ajan vaikuttanut scandinaaveja ja yksi heistä on suomalainen Tapani Siirtola. Ilta-Sanomat kertoo, että Siirtola ei tosin sarjassa näytellyt, mutta 36-vuotiaan Siirtolan musiikkia pääsivät kuulemaan miljoonat katsojat.

Hänen tekemänsä sävellys nimittäin kuultiin finaalijaksossa. Esimakua siitä antaa traileri, jolla surumielinen ja mahtipointinen sävellys kaikuu.

– Onhan tämä aivan mahtavaa. Alunperin olen tehnyt kappaleen kotonani Tampereella neljä vuotta sitten. Sävelsin Act of God -kappaleen ihan toista elokuvaa varten, mutta sitä ei käytettykään siinä, ja se jäi trailerimusiikkia tilaavan firman pöytälaatikkoon, josta se nyt löydettiin, Siirtola kommentoi Ilta-Sanomille.

Jopa trailerit keräävät miljoonayleisön, joten säveltäjä uskoo biisinsä päätyvän nyt kunnon rotaatioon.

– Game of Thronesin trailerit ovat keränneet yleensä useita miljoonia katselukertoja ja uskon, että tämä kaikkien aikojen viimeisen jakson ja loppuhuipennuksen traileri kerää niitä myös todella paljon, Siirtola arvioi IS:lle.

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Menikö Game of Thronesissa jotain todella pahasti pieleen? Jo yli 700 000 raivostunutta fania – jopa sarjan tähdet kyseenalaistavat käsikirjoittajat17.5.2019 23.00
Game of Thronesin kohuttu seksikohtaus: Nyt sarjan toinen naisnäyttelijä kommentoi – ja melko rivosti24.4.2019 04.55
Daenarys Targaryen, Sansa Stark, Cersei Lannister... – tältä näyttävät Game of Thrones -tähdet ilman rooliasujaan – katso valaiseva video21.4.2019 04.15

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Uusimmat

Luetuimmat