Viihde

Emilia Clarkelta kysyttin Game of Thronesin kritisoidusta loppuratkaisusta – jäätävä reaktio tallentui kameralle

Pressikuva

Game of Thronesin loppuratkaisu on jakanut faneja vahvasti viimeiset päivät. Jos et halua spoilereita, lukeminen kannattaa lopettaa tähän.

Sarjassa alusta asti pelastajana ja tarinan sankarina pidetty Daenarys Targaryen sekosi lopullisesti jo edellisessä jaksossa murhaten satoja tuhansia lohikäärmeensä avulla. Päätösjaksossa Jon Snow teki raskaan ratkaisun ja murhasi yhä ehdottomammaksi muuttuneen Daenaryksen.

Hahmon näyttelijä Emilia Clarke on kertonut muun muassa New Yorker -lehden haastattelussa joutuneensa käymään "pitkällä kävelyllä" ja sulatelleensa pitkään hahmonsa kohtaloa.

Netissä kiertää myös video Clarken haastattelusta, jossa häneltä kysytään miltä hänestä tuntui, kun luki jakson käsikirjoituksen ensimmäistä kertaa. Reaktio oli melkoinen.

 

 

Clarkella toki on ollut tapana hassutella haastatteluissa aiemmin, mutta viime aikojen keskustelun valossa eleen voi tulkita helposti kritiikiksi myös parjatuille käsikirjoittajille Benioffille ja Weissille.

Kaikki sarjan näyttelijät eivät myöskään ole olleet iloisia viime aikojen käänteistä. Muun muassa Brienne of Tarthia näyttelevä Gwendoline Christie kertoi toisessa haastattelussa olleensa eri mieltä hahmostaan useaan otteeseen käsikirjoittajien kanssa.

LUE MYÖS: MENIKÖ GAME OF THRONESISSA JOTAIN PAHASTI PIELEEN?

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Menikö Game of Thronesissa jotain todella pahasti pieleen? Jo yli 700 000 raivostunutta fania – jopa sarjan tähdet kyseenalaistavat käsikirjoittajat17.5.2019 23.00
IS: Suomalaisella Tapanilla, 36, yllätysrooli Game of Thronesin viimeisessä jaksossa – miehen teos sai miljoonien yleisön21.5.2019 04.45
Game of Thronesin kohuttu seksikohtaus: Nyt sarjan toinen naisnäyttelijä kommentoi – ja melko rivosti24.4.2019 04.55

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Uusimmat

Luetuimmat